ACT iCHARGE i25 1 férőhelyes töltő/regeneráló (gépjárműbe) (kifutott)

ACT-002-999
ACT iCHARGE i25 1 férőhelyes töltő/regeneráló (gépjárműbe)

ACT iCHARGE i25 1 férőhelyes töltő/regeneráló (gépjárműbe) legfontosabb tulajdonságai

• 12 vagy 24 VDC tápellátáshoz
• Használatával megtöbbszörözhető az akkumulátor élettartama
• Folyamatos használatával meghosszabítható az akkumulátor élettartama
• Speciális töltési technológia
• Cserélhető adapterek különböző akkumulátorokhoz
• Felhasználóbarát kezelés
• Használatával nem alakul ki memóriaeffektus
• Minden töltési ciklusnál egyben kondicionál is
• Hosszú távon is bennehagyható az akkumulátor
• Az ár a töltő adaptert tartalmazza!

A termék nem rendelhető.
Ennek oka, hogy vagy a gyártónál már nem elérhető az adott termék vagy mi döntöttünk úgy, hogy már nem forgalmazzuk. Helyettesítő termék ajánlásáért lépjen kapcsolatba velünk!

ACT iCHARGE i25 1 férőhelyes töltő/regeneráló (gépjárműbe) további tulajdonságai

Az 1996-ban alapított ACT (Advanced Charger Technology Inc.) vezető szerepet tölt be az akkumulátortöltési technológiák fejlesztésében. A gyártó ICharge termékvonalát szerte a világban használja rendőrség, tűzoltóság állami és szövetségi intézmények és az amerikai hadsereg valamennyi ága. Az ICharge termékvonal valamennyi tagja a levédett DEW (Dynamic Electrochemical Wavelength) töltési eljárást használja. Ez a technológia olyan töltési eljárást biztosít, amely minden egyes töltésnél dinamikusan változik az akkumulátor állapotához igazodván. A DEW töltési technológiáról bővebben az alábbi linken találhat angol nyelvű információt. A szabadalmaztatott töltési eljárás a következő előnyöket biztosítja az Ön számára:

Gyors és felhasználóbarát töltés: Egy 1200mAh kapacitású akkumulátor átlagos töltési ideje kb. 30 perc.

Jelentős élettartam növekedés: Az akkumulátorok minden egyes töltési ciklussal egy speciális kondicionáláson is átesnek, amellyel drámaian megnő az az idő, ameddig akkumulátorát üzemben tudja tartani.

Univerzális akkumulátortöltő: NiCd, NiMH és Li-ion akkumulátorokkal egyaránt együttműködik a töltő. (Az akkumulátor kémiai összetételének megfelelően szükséges töltő betétet rendelni.)

Kétszeres vagy akár háromszoros élettartam növekedés: A töltési technológiának köszönhetően megszüntetjük az akkumulátor memória effektusát és töltés közben az akkumulátor nem melegszik fel.

Cserélhető adapterek: Ahogy Ön fejleszti rádiókészletét úgy valószínűleg változnak az akkumulátorok típusai is. ICharge termékekkel Ön könnyedén tudja változtatni a töltő betéteket, így megkíméli saját magát az újabb töltő vásárlásától. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy amennyiben vásárol egy ICharge töltőt, úgy jó eséllyel az lesz az utolsó akkumulátor töltő amelyet valaha vásárol, hiszen az adapterek cseréjével akkumulátortípusok széles választéka elérhető.

A töltőhoz elérhető adapterekről érdeklődjön eladónknál. Az oldalon feltünntetett ár tartalmazza a töltőhöz szükséges adaptert.