3M Peltor Alert zajszintfüggő hallásvédő fültok beépített FM rádióval

PEL-012-999
3M Peltor Alert zajszintfüggő hallásvédő fültok beépített FM rádióval

• A zajszintfüggő hallásvédő-rádió kényelmes, hatékony védelmet nyújt a káros zajok ellen. Ugyanakkor nagyobb biztonságot nyújt, mivel zajszintfüggő funkciója tompítja a hangos zajt, a gyenge jeleket viszont felerősíti. A rádióvevő még kellemesebbé teszi a munkát; és a hang sztereóban érkezik, a zenének megfelelő mélyhanggal
• A zajszintfüggő funkció „figyel” a környezetre, és alkalmazkodik ahhoz, amit „hall”. Mindkét fülkagyló az összes hangot elnyelő mikrofont tartalmaz. A készülék belsejében lévő elektronika elemzi az információt, feldolgozza a hangot, majd reprodukálja a fül számára
• Könnyen kezelhető hangerőszabályzó gombok a rádióhoz és zajszintfüggő funkcióhoz

Bruttó ár: 53.975,- Ft (Nettó ár: 42.500,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

További tulajdonságok:

3M Peltor nagy csillapítású fültok beépített FM rádióvevővel. Védje hallását és hallgasson rádiót egyidőben. A 3M Peltor hallásvédő fültokok zajszintfüggő funkcióval a zajos környezetekben történő megnövelt biztonságú munkavégzésért. Az AM/FM rádióval egybeépített fültokok lehetővé teszik az FM-rádió, vagy külső eszköz (MP3 lejátszó, mobiltelefon) hallgatását, miközben hallhatja a környezetét és kommunikálhat a kollégáival, a fültok levétele nélkül. Ezen hallásvédők segíthetnek a zajos környezetben a felhasználók biztonságának és motivációjának javításában. Az aktív hangerővel rendelkező 3M Peltor hallásvédő rádió kényelmes, hatékony védelmet nyújt a káros zajok ellen. Ugyanakkor fokozott biztonságot nyújt, mert aktív hangerő funkciója csillapítja a hangos zajokat, miközben felerősíti a gyengéket. Az FM rádióvevő extra munkaélményt nyújt, és a hangot sztereó módon reprodukálják, a basszus pedig valódi zenei élményt nyújt.


• A rövid, rugalmas antenna kiváló vételt biztosít, zavaró interferencia nélkül, még kemény feltételek között is
• Automatikusan kapcsol sztereóról monóra a legjobb vétel érdekében gyenge jel esetén is
• FM/AM kapcsolóval rendelkezik
• Flex headset is választható normál csatlakozóval
• Flex kábelek (FL6U-**) különböző típusú kommunikációs berendezésekhez – rádióadó–vevő, mobil- vagy DECT-telefon
• A termék önálló headsetként, J11 csatlakozóval és száj elé nyúló zajcsillapitásos mikrofonnal egyaránt kapható
• A termék összehajtható fejpántos és sisakrögzítéses kivitelben egyaránt kaphatóA képen a M2RX7A típus látható, az ár is erre vonatkozik.

Kapcsolódó szolgáltatások

3M Peltor szerviz

Akár itt, akár máshol vásárolta a hallásvédőt, szervizünkben 3M Peltor aktív és passzív hallásvédők és kommunikációs fültokok javítását vállaljuk. A gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és rádió típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

3M Peltor hallásvédő karbantartása

Legyen szó akár garanciaidőn belüli vagy azon túli eszközökről, rendszeres karbantartásuk már középtávon is csökkenti azok üzemeltetési költségét és a meghibásodásból eredő eszközkiesést. Cégünk akár eseti jellegű, akár rendszeres karbantartás keretében vállalja 3M Peltor aktív és passzív headsetek és kommunikáicós fültokok karbantartását. Karbantartás során jellemzően a fültokban lévő higiéniás készlet cseréje és a fejszett tisztítása szerepel. Szükség esetén a fültok javítását is elvégezzük. Szerződéses keretben lehetőség van rögzített, fix munkanapon (munkaórán) belüli hibaelhárítás megkezdésre valamint azonnali cserekészülék biztosítására is.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK