3M Peltor Alert zajszintfüggő hallásvédő fültok beépített FM rádióval

PEL-012-999
3M Peltor Alert zajszintfüggő hallásvédő fültok beépített FM rádióval

3M Peltor Alert zajszintfüggő hallásvédő fültok beépített FM rádióval legfontosabb tulajdonságai

• A zajszintfüggő hallásvédő-rádió kényelmes, hatékony védelmet nyújt a káros zajok ellen. Ugyanakkor nagyobb biztonságot nyújt, mivel zajszintfüggő funkciója tompítja a hangos zajt, a gyenge jeleket viszont felerősíti. A rádióvevő még kellemesebbé teszi a munkát; és a hang sztereóban érkezik, a zenének megfelelő mélyhanggal
• A zajszintfüggő funkció „figyel” a környezetre, és alkalmazkodik ahhoz, amit „hall”. Mindkét fülkagyló az összes hangot elnyelő mikrofont tartalmaz. A készülék belsejében lévő elektronika elemzi az információt, feldolgozza a hangot, majd reprodukálja a fül számára
• Könnyen kezelhető hangerőszabályzó gombok a rádióhoz és zajszintfüggő funkcióhoz

Bruttó ár: 72.771,- Ft (Nettó ár: 57.300,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

3M Peltor Alert zajszintfüggő hallásvédő fültok beépített FM rádióval további tulajdonságai

3M Peltor nagy csillapítású fültok beépített FM rádióvevővel. Védje hallását és hallgasson rádiót egyidőben. A 3M Peltor hallásvédő fültokok zajszintfüggő funkcióval a zajos környezetekben történő megnövelt biztonságú munkavégzésért. Az AM/FM rádióval egybeépített fültokok lehetővé teszik az FM-rádió, vagy külső eszköz (MP3 lejátszó, mobiltelefon) hallgatását, miközben hallhatja a környezetét és kommunikálhat a kollégáival, a fültok levétele nélkül. Ezen hallásvédők segíthetnek a zajos környezetben a felhasználók biztonságának és motivációjának javításában. Az aktív hangerővel rendelkező 3M Peltor hallásvédő rádió kényelmes, hatékony védelmet nyújt a káros zajok ellen. Ugyanakkor fokozott biztonságot nyújt, mert aktív hangerő funkciója csillapítja a hangos zajokat, miközben felerősíti a gyengéket. Az FM rádióvevő extra munkaélményt nyújt, és a hangot sztereó módon reprodukálják, a basszus pedig valódi zenei élményt nyújt.


• A rövid, rugalmas antenna kiváló vételt biztosít, zavaró interferencia nélkül, még kemény feltételek között is
• Automatikusan kapcsol sztereóról monóra a legjobb vétel érdekében gyenge jel esetén is
• FM/AM kapcsolóval rendelkezik
• Flex headset is választható normál csatlakozóval
• Flex kábelek (FL6U-**) különböző típusú kommunikációs berendezésekhez – rádióadó–vevő, mobil- vagy DECT-telefon
• A termék önálló headsetként, J11 csatlakozóval és száj elé nyúló zajcsillapitásos mikrofonnal egyaránt kapható
• A termék összehajtható fejpántos és sisakrögzítéses kivitelben egyaránt kaphatóA képen a M2RX7A típus látható, az ár is erre vonatkozik.

3M Peltor Alert zajszintfüggő hallásvédő fültok beépített FM rádióval kapcsolódó szolgáltatásai

3M Peltor szerviz

Akár itt, akár máshol vásárolta a hallásvédőt, szervizünkben 3M Peltor aktív és passzív hallásvédők és kommunikációs fültokok javítását vállaljuk. A gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és rádió típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

3M Peltor hallásvédő karbantartása

Legyen szó akár garanciaidőn belüli vagy azon túli eszközökről, rendszeres karbantartásuk már középtávon is csökkenti azok üzemeltetési költségét és a meghibásodásból eredő eszközkiesést. Cégünk akár eseti jellegű, akár rendszeres karbantartás keretében vállalja 3M Peltor aktív és passzív headsetek és kommunikáicós fültokok karbantartását. Karbantartás során jellemzően a fültokban lévő higiéniás készlet cseréje és a fejszett tisztítása szerepel. Szükség esetén a fültok javítását is elvégezzük. Szerződéses keretben lehetőség van rögzített, fix munkanapon (munkaórán) belüli hibaelhárítás megkezdésre valamint azonnali cserekészülék biztosítására is.

3M Peltor Alert zajszintfüggő hallásvédő fültok beépített FM rádióval kapcsolódó termékei