Tesunho TM-990 PoC IP adó-vevő rádió - 1 éves PoC előfizetéssel

(utolsó darabok)
TSO-001-999
Tesunho TM-990 PoC IP adó-vevő rádió - 1 éves PoC előfizetéssel
Tesunho TM-990 PoC IP adó-vevő rádió - 1 éves PoC előfizetéssel

Tesunho TM-990 PoC IP adó-vevő rádió - 1 éves PoC előfizetéssel legfontosabb tulajdonságai

• Országos lefedettségű szolgáltatás (ahol a GSM szolgáltató minimum 3G lefedettséget biztosít, ott a rádió is működik)
• A rádió az Ön saját, normál méretű SIM kártyájával működik, így Ön tudja megválasztani a GSM szolgáltatóját
• A szolgáltatás mindehol működik, ahol egyébként az Ön SIM kártyája használható és adatkommunikációra képes
• 3G és 4G GSM hálózaton keresztül kommunikál
• Szimplex üzemmódban használható mint egy hagyományos adó-vevő rádiót, de területi korlátozottság nálkül
• Gombnyomásra azonnali kapcsolat (nincs hívásfelépítési idő)
• Tervezhető költségek a fix havidíjnak köszönhetően
• Nincs szükség plusz infrastruktúrára (átjátszóhálózat kiépítése)
• Nincs szükség rádióengedélyre
• GPS funkciók térképes nyomkövetéssel
• A PoC szolgáltatást kínai szolgáltató nyújtja kínai szerveren
• Nagyméretű kijelző
• Ez a cikkszám a készüléket tartalmazza alaptartozékokkal valamint egy éves PoC szolgáltatást. A PoC szolgáltatás lejártát követően ez újabb egy évvel hosszabbítható.
• Elérhető 1 darab bemutató készlet!

Bruttó ár: 103.505,- Ft (Nettó ár: 81.500,- Ft)
Akciós bruttó ár: 57.150,- Ft (Nettó ár: 45.000,- Ft)
44,79% kedvezmény
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Tesunho TM-990 PoC IP adó-vevő rádió - 1 éves PoC előfizetéssel további tulajdonságai

• PoC rádió (push-to-talk over cellular)
• IP54 por és vízállóság
• OTA (Over the air) programozás és frissítés bárhol
• Egyéni/csoport/összes tagállomás hívás
• GPS pozíció küldése
• Méretek: 72×135×199mm
• Tömeg: 900g


Ez a cikkszám az alábbiakat tartalmazza:
- 1 db Tesunho TM-990 4G LTE PoC adó-vevő rádió alaptartozékaival (PoC rádio, kézi mikrofon, tápkábel, beszerelő keret, GPS és LTE antenna)
- 1 éves PoC előfizetés korlátlan használattal


Vásárlás előtt kérjük olvassa el az alábbiakat:
- A készülék használatához szükség van egy Ön által biztosított 3G/4G kapcsolatot biztosító SIM kártyára. A Magyarországon elérhető GSM szolgáltatók (Telenor, Telekom, Vodafone, Digi) mindegyike árul olyan előfizetéses vagy feltöltős SIM kártyát, amely telefon függetlenül bármilyen készülékben tud működni. Ilyen SIM kártyára van itt is szükség.
- A kártyán a PIN kód kérését ki kell kapcsolni.
- Havi adatforgalomnak javaslatunk minimum havi 500Mb-ot kalkulálni, amely természetesen a beszélgetések hosszától, gyakoriságától változik.
- Vásárlás esetén kérjük tájékoztasson minket arról, hogy mely szolgálató SIM kártyáját kívánja használni a készülékekben, mert az adott szolgálató APN kódját nekünk a rádiókba be kell progamoznunk. Ebből következően ha menet közben másik szolgálató SIM kártyájára vált, úgy a készülékeket át kell programozni a megfelelő APN kódra.
- Vásárlást követően Önnel egyeztetve létrehozunk egy virtuális csoportot az Ön azonosítójával ahová a megvásárolandó készülékeket tesszük be. Ez a csoport természetesen a későbbiekben további Teshunho készülékekkel bővíthető.

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § alapján a DND Telecom Center Kft., mint vállalkozás tájékoztatja a fogyasztókat arról, hogy a vállalkozás a szolgáltatást, mint előfizetést a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével a termék átadásával megkezdi és a fogyasztó tudomásul veszi, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően a szolgáltatásra, mint előfizetésre vonatkozó felmondási jogát elveszíti. A szolgáltatás, mint előfizetés ellenértéke: 13.200,- Ft + Áfa. A termék adásvételétől való elállás esetén vállalkozó a termék teljes árát a szolgáltatás ellenértékével csökkentett mértékével fizeti vissza a fogyasztónak.

Tesunho TM-990 PoC IP adó-vevő rádió - 1 éves PoC előfizetéssel kapcsolódó szolgáltatásai

URH rádió szerviz

Akár itt, akár máshol vásárolta készülékét, URH rádió szervizünkben Icom, Motorola, Entel, Alan, Albrecht, Midland típusú adó-vevő rádiók és azok tartozékainak javítását vállaljuk. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és rádió típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

URH rádió karbantartás

Legyen szó akár garanciaidőn belüli vagy azon túli eszközökről, rendszeres karbantartásuk már középtávon is csökkenti azok üzemeltetési költségét és a meghibásodásból eredő eszközkiesést. Cégünk akár eseti jellegű, akár rendszeres karbantartás keretében vállalja URH eszközök és hozzájuk kapcsolódó tartozékok helyszíni, műszeres ellenőrzését, karbantartását. Szerződéses keretben lehetőség van rögzített, fix munkanapon (munkaórán) belüli hibaelhárítás megkezdésre valamint azonnali cserekészülék biztosítására is.

Licensz aktiválás

Bizonyos rádiókban és szoftverekben lehetőség van különböző licenszek megvásárlására, akár plusz funkciók eléréséhez, akár meglévő funkciók jogosultáságnak meghosszabbításához. Amennyiben nálunk vásárolja meg a licenszet, úgy cégünk telephelyén díjmentesen vállaljuk az eszközben való licensz kulcs aktiválását és beállítását. PoC és LTE rádiók előfizetés hosszabbítása esetén a készüléket nem kell behozni a szervizbe.

Tesunho TM-990 PoC IP adó-vevő rádió - 1 éves PoC előfizetéssel kapcsolódó termékei