Tesunho TH-682 PoC IP adó-vevő rádió - 1 éves PoC előfizetéssel (kifutott)

TSO-002-999
Tesunho TH-682 PoC IP adó-vevő rádió - 1 éves PoC előfizetéssel
Tesunho TH-682 PoC IP adó-vevő rádió - 1 éves PoC előfizetésselTesunho TH-682 PoC IP adó-vevő rádió - 1 éves PoC előfizetéssel

Tesunho TH-682 PoC IP adó-vevő rádió - 1 éves PoC előfizetéssel legfontosabb tulajdonságai

• Országos lefedettségű szolgáltatás (ahol a GSM szolgáltató minimum 3G lefedettséget biztosít, ott a rádió is működik)
• A rádió az Ön saját, normál méretű SIM kártyájával működik, így Ön tudja megválasztani a GSM szolgáltatóját
• A szolgáltatás mindehol működik, ahol egyébként az Ön SIM kártyája használható és adatkommunikációra képes
• 3G és 4G GSM hálózaton keresztül kommunikál
• Szimplex üzemmódban használható mint egy hagyományos adó-vevő rádiót, de területi korlátozottság nálkül
• Gombnyomásra azonnali kapcsolat (nincs hívásfelépítési idő)
• Tervezhető költségek a fix havidíjnak köszönhetően
• Nincs szükség plusz infrastruktúrára (átjátszóhálózat kiépítése)
• Nincs szükség rádióengedélyre
• GPS funkciók térképes nyomkövetéssel
• A PoC szolgáltatást kínai szolgáltató nyújtja kínai szerveren
• 1,77" kijelző
• Ez a cikkszám a készüléket tartalmazza alaptartozékokkal valamint egy éves PoC szolgáltatást. A PoC szolgáltatás lejártát követően ez újabb egy évvel hosszabbítható.

A termék nem rendelhető.
Ennek oka, hogy vagy a gyártónál már nem elérhető az adott termék vagy mi döntöttünk úgy, hogy már nem forgalmazzuk. Helyettesítő termék ajánlásáért lépjen kapcsolatba velünk!

Tesunho TH-682 PoC IP adó-vevő rádió - 1 éves PoC előfizetéssel további tulajdonságai

• PoC rádió (push-to-talk over cellular)
• IP54 por és vízállóság
• Kiemelkedő akku kapacitás (5600mAh)
• OTA (Over the air) programozás és frissítés bárhol
• Egyéni/csoport/összes tagállomás hívás
• GPS pozíció küldése
• Méretek: 40×60×135mm
• Tömeg: 300g


Ez a cikkszám az alábbiakat tartalmazza:
- 1 db Tesunho TH-682 4G LTE PoC adó-vevő rádió alaptartozékaival (PoC rádio, Li-ion 5600mAh akkumulátor, gyorstöltő, antenna, övcsipesz)
- 1 éves PoC előfizetés korlátlan használattal


Vásárlás előtt kérjük olvassa el az alábbiakat:
- A készülék használatához szükség van egy Ön által biztosított 3G/4G kapcsolatot biztosító SIM kártyára. A Magyarországon elérhető GSM szolgáltatók (Telenor, Telekom, Vodafone, Digi) mindegyike árul olyan előfizetéses vagy feltöltős SIM kártyát, amely telefon függetlenül bármilyen készülékben tud működni. Ilyen SIM kártyára van itt is szükség.
- A kártyán a PIN kód kérését ki kell kapcsolni.
- Havi adatforgalomnak javaslatunk minimum havi 500Mb-ot kalkulálni, amely természetesen a beszélgetések hosszától, gyakoriságától változik.
- Vásárlás esetén kérjük tájékoztasson minket arról, hogy mely szolgálató SIM kártyáját kívánja használni a készülékekben, mert az adott szolgálató APN kódját nekünk a rádiókba be kell progamoznunk. Ebből következően ha menet közben másik szolgálató SIM kártyájára vált, úgy a készülékeket át kell programozni a megfelelő APN kódra.
- Vásárlást követően Önnel egyeztetve létrehozunk egy virtuális csoportot az Ön azonosítójával ahová a megvásárolandó készülékeket tesszük be. Ez a csoport természetesen a későbbiekben további Teshunho készülékekkel bővíthető.

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § alapján a DND Telecom Center Kft., mint vállalkozás tájékoztatja a fogyasztókat arról, hogy a vállalkozás a szolgáltatást, mint előfizetést a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével a termék átadásával megkezdi és a fogyasztó tudomásul veszi, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően a szolgáltatásra, mint előfizetésre vonatkozó felmondási jogát elveszíti. A szolgáltatás, mint előfizetés ellenértéke: 13.200,- Ft + Áfa. A termék adásvételétől való elállás esetén vállalkozó a termék teljes árát a szolgáltatás ellenértékével csökkentett mértékével fizeti vissza a fogyasztónak.

Tesunho TH-682 PoC IP adó-vevő rádió - 1 éves PoC előfizetéssel kapcsolódó szolgáltatásai

URH rádió szerviz

Akár itt, akár máshol vásárolta készülékét, URH rádió szervizünkben Icom, Motorola, Entel, Alan, Albrecht, Midland típusú adó-vevő rádiók és azok tartozékainak javítását vállaljuk. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és rádió típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

URH rádió karbantartás

Legyen szó akár garanciaidőn belüli vagy azon túli eszközökről, rendszeres karbantartásuk már középtávon is csökkenti azok üzemeltetési költségét és a meghibásodásból eredő eszközkiesést. Cégünk akár eseti jellegű, akár rendszeres karbantartás keretében vállalja URH eszközök és hozzájuk kapcsolódó tartozékok helyszíni, műszeres ellenőrzését, karbantartását. Szerződéses keretben lehetőség van rögzített, fix munkanapon (munkaórán) belüli hibaelhárítás megkezdésre valamint azonnali cserekészülék biztosítására is.

Licensz aktiválás

Bizonyos rádiókban és szoftverekben lehetőség van különböző licenszek megvásárlására, akár plusz funkciók eléréséhez, akár meglévő funkciók jogosultáságnak meghosszabbításához. Amennyiben nálunk vásárolja meg a licenszet, úgy cégünk telephelyén díjmentesen vállaljuk az eszközben való licensz kulcs aktiválását és beállítását. PoC és LTE rádiók előfizetés hosszabbítása esetén a készüléket nem kell behozni a szervizbe.

Tesunho TH-682 PoC IP adó-vevő rádió - 1 éves PoC előfizetéssel kapcsolódó kifutott termékei

Kifutott Tesunho termékek