Swann SWNVK-168580H - 16 csatornás 4K UHD 8MP hálózati videó rögzítő (kifutott)

SWA-082-999
Swann SWNVK-168580H - 16 csatornás 4K UHD 8MP hálózati videó rögzítő
Swann SWNVK-168580H - 16 csatornás 4K UHD 8MP hálózati videó rögzítőSwann SWNVK-168580H - 16 csatornás 4K UHD 8MP hálózati videó rögzítő

Swann SWNVK-168580H - 16 csatornás 4K UHD 8MP hálózati videó rögzítő legfontosabb tulajdonságai

• 16 csatornás hálózati videó rögzítő
• Webes távoli kapcsolat és vezérlés telefonról, számítógépről a HomeSafe View alkalmazás segítségével
• VGA & HDMI videó kimenet
• 4K Ultra HD 2160p 8 megapixel felbontás
• Egyszerűbb telepítés a POE (Power over Ethernet) segítségével
• A csatlakoztatható kamerák listáját megtalálja lefelé görgetve a "Kapcsolódó termékek" között
• A csomag tartalma: 1 db 16 csatornás NVR-8580 hálózati videó rögzítő 2TB-os merevlemezzel, szereléshez szükséges kábelek és csatlakozók

A termék nem rendelhető.
Ennek oka, hogy vagy a gyártónál már nem elérhető az adott termék vagy mi döntöttünk úgy, hogy már nem forgalmazzuk. Helyettesítő termék ajánlásáért lépjen kapcsolatba velünk!

Swann SWNVK-168580H - 16 csatornás 4K UHD 8MP hálózati videó rögzítő további tulajdonságai

A termék egy csináld magad kialakítású szett, amely tartalmaz minden szükséges kábelt és csatlakozót a telepítéshez. Amennyiben azonban mégsem szeretné saját maga telepíteni, úgy keressen minket elérhetőségeinken. Saját telepítő kollégákkal valamint országos viszonteladói és telepítői hálózatunkkal vidéken is tudunk partnert ajánlani a telepítéshez.


Termékkínálatunkban a telepítéshez szükséges további opcionális tartozékokat is találhat, például további kábelt, csatlakozót, szerszámot, stb.


Megbízható vezetékes kapcsolat
Védje szeretteit és tulajdonát ezzel a többkamerás, vezetékes felügyeleti rendszerrel, amely tartalmaz minden szükséges hozzávalót a teljes körű telepítéshez.


Lásson és halljon mindent Ultra HD felbontásban
Ismerje fel az arcokat, rendszámtáblákat, csomagokat és rögzítsen hangokat, mindezt a legkorszerűbb 4K Ultra HD technológiával - amely négyszer élesebb és részletgazdagabb képet nyújt mint a hagyományos 1080p felbontás - használja a hatékony digitális zoomot, hogy ne kerülje el figyelmét egyetlen fontos részlet sem.


Nonstop védelem
Értesüljön minden történésről a nap bármely szakában, a Night Vision technológiának köszönhetően akár teljes sötétben is (45 méter távolságig). Csatlakoztasson a rögzítőhöz akár 16 kamerát a teljes 16 csatornás felügyeletért.


Hőérzékelés
A passzív infra (Swann True Detect™ PIR) mozgásérzékelésnek köszönhetően a mozgó objektumok (pl.: emberek, nagyobb állatok, járművek) észlelése esetén automatikusan beindul a rögzítés és a rendszer értesítést küld a felhasználónak, mindezt a hagyományos rendszerekénél jóval kevesebb téves riasztással.


Állítsa be és felejtse el
Élvezze a beépített 2TB-os merevlemezre történő rögzítést, amelyen akár 300 napnyi felvétel tárolhat további költségek nélkül. Mentsen le állóképeket közvetlenül Dropbox fiókjába.


"Security Made Smarter"
Csökkentse a bűncselekményekből származó kárt és értesüljön mindig a fontos történésekről ezzel a bővíthető Ultra HD biztonsági rendszerrel, amely tökéletesen megoldás nagyobb lakások, irodák, kisvállalkozások és üzletek megfigyelésére.


A csomag tartalma:


• NVR-8580 16 csatornás rögzítő 2TB merevlemezzel
• Cat5e Ethernet kábel (1m)
• HDMI kábel
• AC adapter + elosztó
• Egér
• Használati utasítás
• Lopásgátló matricák

Swann SWNVK-168580H - 16 csatornás 4K UHD 8MP hálózati videó rögzítő kapcsolódó média

Swann 4K Security System Overview NVR-8580 with 4K Security Cameras NHD-885MSB
Swann HomeSafe View App
Swann 8580 NVR és 4K kamera bemutató

Swann SWNVK-168580H - 16 csatornás 4K UHD 8MP hálózati videó rögzítő kapcsolódó kifutott termékei

Kifutott Swann termékek