ÚJ

Strobos Optima 90 2P, 8ML 110cm fényhíd sárga/fehér/sárga, 48LED

STR-112-999
Strobos Optima 90 2P, 8ML 110cm fényhíd sárga/fehér/sárga, 48LED

Strobos Optima 90 2P, 8ML 110cm fényhíd sárga/fehér/sárga, 48LED legfontosabb tulajdonságai

• 48 LED, egyenként 3W-os teljesítményű, 8 LED modulban
• Többféle villogási mód
• BP- fehér középső rész
• Áramellátás: 12/24V
• Szin: sárga
• Méretek: 110 cm (hosszúság) x 9 cm (magasság) x 21 cm (szélesség)
• Megfelelőségi tanúsítvány: R10, R65
• A szett tartalmazza a felszereléshez szükséges gumipados-csavaros rögzítést és a szükséges kábeleket

Bruttó ár: 216.535,- Ft (Nettó ár: 170.500,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Strobos Optima 90 2P, 8ML 110cm fényhíd sárga/fehér/sárga, 48LED további tulajdonságai

A lámpák szinte bármilyen hosszúságban és különböző konfigurációkban rendelhetők. BPP- fehér középső rész, borostyánszínű lencsék. A fehér középső rész a standard kivitelben izzókkal van felszerelve, de kínálatunkban vannak ledes fehér középső résszel ellátott lámpatestek is.

Strobos Optima 90 2P, 8ML 110cm fényhíd sárga/fehér/sárga, 48LED kapcsolódó szolgáltatásai

Megkülönböztető és figyelmeztető jelzés engedélyeztetés

Amennyiben nálunk vásárolja a fény és hangjelzést, úgy ellátjuk minden olyan gyakorlati információval, amely a jelzés engedélyeztetéséhez szükséges. A 12/2007-es IRM rendelet alapján a jelzést kérelmezők határozatot kapnak a jogosultság szerint. (használhat vagy nem használhat) A használati jogosultság minden esetben a forgalmi engedélybe kerül bejegyzésre és a gépjármű műszaki érvényességi idejére szól. Felhívjuk figyelmét, hogy mind megkülönböztető jelzésre, mind figyelmeztető jelzésre engedélyt kizárólag a 12/2007-es IRM rendeletben felsorolt felhasználók kaphatnak.

Megkülönböztető és figyelmeztető jelzés telepítés

Cégünk vállalja megkülönböztető jelzés (kék és kék/piros) és figyelmeztető jelzés (sárga) telepítését gépjárműbe, speciális járműre (busz, kamion, tűzoltóautó, mentőautó, fedett gépjármű, taxi, stb.) illetve vízijárműre. A telepítést budapesti beszerelő műhelyünkben tudjuk vállalni. Egyedi kialakításokat is a legmagasabb minőségben garantáljuk. Vízi járművekre a telepítést kikötőben vagy száraz dokkban vállaljuk. Cégünk megkülönböztető és figyelmeztető jelzés szerelést kizárólag hatósági engedéllyel rendelkező felhasználóknak vagy a 12/2007-es IRM rendeletben nevesített, hatósági engedély nélkül jogosult felhasználói körnek végez.

Megkülönböztető és figyelmeztető jelzés szerviz

Vállaljuk SoundOff Signal, Code3, Strobos, Premier Hazard és Sirena márkájú megkülönböztető és figyelmeztető jelzések valamint azok tartozékainak javítását. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és rádió típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

Megkülönböztető és figyelmeztető jelzés karbantartás

Cégünk megkülönböztető és figyelmeztető jelzések karbantartását vállalja. Fényhíd esetén ez jellemzően a búra polírozását jelenti, míg hangszóró esetén azok felújítására kell gondolni, amely az abban lévő tekercsek cseréjét jelenti.