ÚJ

Strobos LED Optima 60 3LM 8ML,110 cm, BPN 12/24V

STR-065-999
Strobos LED Optima 60 3LM 8ML,110 cm, BPN 12/24V

Strobos LED Optima 60 3LM 8ML,110 cm, BPN 12/24V legfontosabb tulajdonságai

• 3 led/modul, 3W/LED
• 8 modul
• BPN- fehér középső rész
• Lencse szine: kék
• Többféle villogási mód
• Alacsony energiafogyasztás: 2A
• Áramellátás: 12/24V
• Méretek: 110 cm (hosszúság) x 6 cm (magasság) x 21 cm (szélesség)
• A szett tartalmazza a felszereléshez szükséges gumipados-csavaros rögzítést és a szükséges kábeleket
• Megfelelőségi tanúsítvány: E20 R10, E9 R65

Bruttó ár: 175.514,- Ft (Nettó ár: 138.200,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Strobos LED Optima 60 3LM 8ML,110 cm, BPN 12/24V további tulajdonságai

A Lightbar Optima olyan termék, amely egyedi kialakításával és kivételes tartósságával kiemelkedik a piacon. A kiváló minőségű polikarbonátból készült lámpa lencsék garantálják az ütésekkel szembeni ellenállást és biztosítják a lámpa tökéletes megjelenését hosszú éveken keresztül.


A lámpák szinte bármilyen hosszúságban és különböző konfigurációkban rendelhetők. BPN- fehér középső rész, kék lencsék. A fehér középső rész a standard változatban belül izzókkal van ellátva, de kínálatunkban vannak ledes fehér középső résszel ellátott fényhidak is.


A készlet tartalmazza a felszereléséhez szükséges összes elemet (kábelek, gumipárnák az állandó szereléshez csavarokkal és egy kapcsolóval).

Strobos LED Optima 60 3LM 8ML,110 cm, BPN 12/24V kapcsolódó szolgáltatásai

Megkülönböztető és figyelmeztető jelzés engedélyeztetés

Amennyiben nálunk vásárolja a fény és hangjelzést, úgy ellátjuk minden olyan gyakorlati információval, amely a jelzés engedélyeztetéséhez szükséges. A 12/2007-es IRM rendelet alapján a jelzést kérelmezők határozatot kapnak a jogosultság szerint. (használhat vagy nem használhat) A használati jogosultság minden esetben a forgalmi engedélybe kerül bejegyzésre és a gépjármű műszaki érvényességi idejére szól. Felhívjuk figyelmét, hogy mind megkülönböztető jelzésre, mind figyelmeztető jelzésre engedélyt kizárólag a 12/2007-es IRM rendeletben felsorolt felhasználók kaphatnak.

Megkülönböztető és figyelmeztető jelzés telepítés

Cégünk vállalja megkülönböztető jelzés (kék és kék/piros) és figyelmeztető jelzés (sárga) telepítését gépjárműbe, speciális járműre (busz, kamion, tűzoltóautó, mentőautó, fedett gépjármű, taxi, stb.) illetve vízijárműre. A telepítést budapesti beszerelő műhelyünkben tudjuk vállalni. Egyedi kialakításokat is a legmagasabb minőségben garantáljuk. Vízi járművekre a telepítést kikötőben vagy száraz dokkban vállaljuk. Cégünk megkülönböztető és figyelmeztető jelzés szerelést kizárólag hatósági engedéllyel rendelkező felhasználóknak vagy a 12/2007-es IRM rendeletben nevesített, hatósági engedély nélkül jogosult felhasználói körnek végez.

Megkülönböztető és figyelmeztető jelzés szerviz

Vállaljuk SoundOff Signal, Code3, Strobos, Premier Hazard és Sirena márkájú megkülönböztető és figyelmeztető jelzések valamint azok tartozékainak javítását. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és rádió típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

Megkülönböztető és figyelmeztető jelzés karbantartás

Cégünk megkülönböztető és figyelmeztető jelzések karbantartását vállalja. Fényhíd esetén ez jellemzően a búra polírozását jelenti, míg hangszóró esetén azok felújítására kell gondolni, amely az abban lévő tekercsek cseréjét jelenti.