Sirena Starline 3 Kit sárga figyelmeztető jelzés

SRA-215-999
Sirena Starline 3 Kit sárga figyelmeztető jelzés
Sirena Starline 3 Kit sárga figyelmeztető jelzés

Sirena Starline 3 Kit sárga figyelmeztető jelzés legfontosabb tulajdonságai

• A STARLINE 3 KIT két jóváhagyott, LED fényforrással kifejlesztett lineáris figyelmeztető lámpából áll, szuper alacsony profillal (mindössze 9 mm) és 3 LED-del lett tervezve, amelyek kiváló fényt biztosítanak
• 3 sárga LED-ből álló optikai csoport, amely nagy intenzitású villogó hatást tesz lehetővé a különböző villogási minták segítségével
• A STARLINE 3 KIT-et úgy tervezték, hogy több eszköz egyidejű vagy egymást váltó villogó hatását szinkronizálja
• Ez a cikkszám 2 db jelzést tartalmaz
• Feszültség: 12/24V
• Rögzítés típusa: csavaros rögzítésű
• Méretek: 86 mm (hosszúság) x 28 mm (szélesség)
• Tömeg: 0,04 kg
• Törhetetlen, átlátszó polikarbonát lencse, amely nagy ütésállóságot tesz lehetővé, illetve alumínium alap a hatékony hőelvezetés és a maximális tartósság érdekében
• Villogás percenként FPM: 130 ±10
• IP68
• Megfelelősségi tanúsítvány: R10, R65
• A termék gyártói cikkszáma 21480

Bruttó ár: 65.278,- Ft (Nettó ár: 51.400,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Sirena Starline 3 Kit sárga figyelmeztető jelzés kapcsolódó szolgáltatásai

Megkülönböztető és figyelmeztető jelzés engedélyeztetés

Amennyiben nálunk vásárolja a fény és hangjelzést, úgy ellátjuk minden olyan gyakorlati információval, amely a jelzés engedélyeztetéséhez szükséges. A 12/2007-es IRM rendelet alapján a jelzést kérelmezők határozatot kapnak a jogosultság szerint. (használhat vagy nem használhat) A használati jogosultság minden esetben a forgalmi engedélybe kerül bejegyzésre és a gépjármű műszaki érvényességi idejére szól. Felhívjuk figyelmét, hogy mind megkülönböztető jelzésre, mind figyelmeztető jelzésre engedélyt kizárólag a 12/2007-es IRM rendeletben felsorolt felhasználók kaphatnak.

Megkülönböztető és figyelmeztető jelzés telepítés

Cégünk vállalja megkülönböztető jelzés (kék és kék/piros) és figyelmeztető jelzés (sárga) telepítését gépjárműbe, speciális járműre (busz, kamion, tűzoltóautó, mentőautó, fedett gépjármű, taxi, stb.) illetve vízijárműre. A telepítést budapesti beszerelő műhelyünkben tudjuk vállalni. Egyedi kialakításokat is a legmagasabb minőségben garantáljuk. Vízi járművekre a telepítést kikötőben vagy száraz dokkban vállaljuk. Cégünk megkülönböztető és figyelmeztető jelzés szerelést kizárólag hatósági engedéllyel rendelkező felhasználóknak vagy a 12/2007-es IRM rendeletben nevesített, hatósági engedély nélkül jogosult felhasználói körnek végez.

Megkülönböztető és figyelmeztető jelzés szerviz

Vállaljuk SoundOff Signal, Code3, Strobos, Premier Hazard és Sirena márkájú megkülönböztető és figyelmeztető jelzések valamint azok tartozékainak javítását. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és rádió típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

Megkülönböztető és figyelmeztető jelzés karbantartás

Cégünk megkülönböztető és figyelmeztető jelzések karbantartását vállalja. Fényhíd esetén ez jellemzően a búra polírozását jelenti, míg hangszóró esetén azok felújítására kell gondolni, amely az abban lévő tekercsek cseréjét jelenti.