Motorola CLP446E mini PMR adóvevő rádió

MOT-577-999
Motorola CLP446E mini PMR adóvevő rádió
Motorola CLP446E mini PMR adóvevő rádióMotorola CLP446E mini PMR adóvevő rádióMotorola CLP446E mini PMR adóvevő rádió

Motorola CLP446E mini PMR adóvevő rádió legfontosabb tulajdonságai

• Frekvencia tartomány: PMR446
• Teljesítmény: 0.5W
• Lefedettség: 7,400 m2 / 6 emelet
• Akkumulátor üzemidő: akár 20 óra
• Akkumulátor típusa: Lithium Ion
• Antimikrobiális ház
• Méretek: 90 x 51 x 25 mm
• Tömeg: 95 g
• IP54 Por- és vízállóság
• VOX kéz nélküli kommunikáció
• Ügyfélprogramozási szoftver (CPS)

Bruttó ár: 68.834,- Ft (Nettó ár: 54.200,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Motorola CLP446E mini PMR adóvevő rádió további tulajdonságai

• Klónozás: klónozó kábellel, többférőhelyes töltővel, sztenderd töltővel és kábellel is lehetséges
• 16 főcsatorna, némítás, szkennelés/monitor, 6 csengőhang (15 hangerő szint)
• 84 std + 84 inverted + 6 custom digitális privát vonal, 39 std + 6 custom privát vonal és 219 privát alcsatorna kód lehetséges


Stílusos, kompakt és tartós kialakítás

Karcsú kialakítású, elég kicsi ahhoz, hogy beleférjen a tenyeredbe. Az IP54 védettség és a 810H katonai szabvány szerint képes túlélni a port, vizet, rezgést, sokkot és hőmérsékleti szélsőségeket.


Nagyméretű PTT gomb

A PTT gomb a készülék közepén elhelyezve könnyen használható anélkül, hogy a rádióra néznél.


Intelligens állapotjelző gyűrű

A PTT gomb körüli világító gyűrű mutatja az aktív csatornát, a rádió adást és vételt, a szkennelést, a hangerőt és az akkumulátor töltöttségi szintjét, ezáltal a rádió állapotának ellenőrzése egyszerű és intuitív.


20 órás akkumulátor-üzemidő

Teljesítmény egy teljes műszakon keresztül – teljes töltöttségtől 20 órás akkumulátor üzemidővel.


Kiegészítők

Egészítsd ki munkádnak megfelelően a különféle audió, hordozást segítő és töltő kiegészítőkkel, amelyeket kifejezetten a Motorola CLP446e adóvevőhöz terveztek.


Kiemelt hívás

Indíts egy fontos hívást vagy figyelmeztesd a felhasználókat egy másik csatornán, hogy veszélyes helyzetekben azonnal eljuttasd az üzeneted a csapatod és az eszközök biztonsága érdekében.


Hangvezérelt navigáció

Segíts az alkalmazottaknak a rendszer könnyű megtanulásában hangvezérelt menük segítségével. A Motorola CLP446e rádióval előre meghatározott hangutasításokat használhatsz a csatornáidon, vagy adj hozzá egyéni hangutasításokat, hogy segíts munkatársaidnak meghatározni a csatornát, amelyet használniuk kell.


16 csatorna és 219 egyéni kód

A több csatorna lehetővé teszi a rugalmasságot, hogy a különböző csapatokkal külön csatornákon tartsd a kapcsolatot, és a munkatársak saját feladataikra fókuszálhassanak. A csatornákhoz egyéni kódokat adhatsz védve a kommunikációt a szomszédos csoportoktól.


A törvény szerint Oroszországban 8 csatornára korlátozódik. Kérjük, olvassa el a felhasználói útmutatót. Alapértelmezés szerint csak 446,0–446,1 MHz analóg frekvencia érhető el. A 446,1–446,2 MHz analóg frekvenciákat csak azokban az országokban szabad használni, ahol ezeket a frekvenciákat a kormányzati hatóságok engedélyezik.


Az antimikrobiális tulajdonság nem védi meg a felhasználókat vagy másokat baktériumok, vírusok, baktériumok vagy más betegségekkel szemben. Minden felhasználás előtt és után alaposan tisztítsa meg a terméket. Nem vonatkozik a kiegészítőkre.


Tartozékok:

• 1 db Motorola CLPe 0,5 wattos adóvevő
• 1 db 1800 mAh LI-Ion akkumulátor (HKNN4013ASP01)
• 1 db hátlap (PMLN8066)
• 1 db övklipsz (PMLN8065A)
• 1 db töltőtalp (NNTN7880C)
• 1 db audió jack takaró (HW002458A01)
• 1 db füllszett (PMLN8077A)1 db töltő adapter (25012026001)
• 1 db villás dugó - EU szabvány (58012029004)
• 1 db villás dugó - UK szabvány (58012029006)
• 1 db beüzemelési útmutató

Motorola CLP446E mini PMR adóvevő rádió kapcsolódó szolgáltatásai

URH rádió helyszíni tesztelés

Egy íróasztal mellől nem lehet eldönteni, hogy egy adott terület vagy épület berádiózása PMR rádióval, professzionális URH rádióval vagy URH átjátszóval oldható meg. Mi segítünk ebben! Kérése esetén lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy a kérdéses helyszínen győződhessen meg a rádiók által nyújtott rádiós lefedettségről. A megküldött tesztrádiókkal akár önállóan, saját maga is végezhet rádiópróbát vagy kollégánk közreműködésével is bejárható a terület. Ez a próba természetesen minden későbbi kötlezettségtől mentes!

URH és PMR rádió programozás

Professzionális URH adó-vevő rádió és URH átjátszó csak úgy használható, ha azt előzőleg megfelelően felprogramozták. Cégünk díjmentesen vállalja az általunk eladott rádiós eszközök alapszintű frekvencia programozását és funkciók beállítását a vásárláskor. Összetettebb programozási igényt (pl.: átjátszós rendszer felkonfigurálás, digitális extra funkciók beállítása, GPS nyomkövetés, üzenet küldés, stb.) egyedi ajánlat alapján teljesítünk. Egyes felsőkategóriás PMR 446 rádióknál is lehetőség van egyedi beállítást kérni a programozható funkciók tekintetében. (Pl.: VOX, programozható nyomógomb, stb.)

URH rádió szerviz

Akár itt, akár máshol vásárolta készülékét, URH rádió szervizünkben Icom, Motorola, Entel, Alan, Albrecht, Midland típusú adó-vevő rádiók és azok tartozékainak javítását vállaljuk. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és rádió típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

URH rádió karbantartás

Legyen szó akár garanciaidőn belüli vagy azon túli eszközökről, rendszeres karbantartásuk már középtávon is csökkenti azok üzemeltetési költségét és a meghibásodásból eredő eszközkiesést. Cégünk akár eseti jellegű, akár rendszeres karbantartás keretében vállalja URH eszközök és hozzájuk kapcsolódó tartozékok helyszíni, műszeres ellenőrzését, karbantartását. Szerződéses keretben lehetőség van rögzített, fix munkanapon (munkaórán) belüli hibaelhárítás megkezdésre valamint azonnali cserekészülék biztosítására is.

Motorola CLP446E mini PMR adóvevő rádió kapcsolódó termékei

Motorola CLP446E mini PMR adóvevő rádió kapcsolódó kifutott termékei

Kifutott Motorola termékek