Motorola C1001CB+ fekete DECT telefon

MOT-2009-999
Motorola C1001CB+ fekete DECT telefon
Motorola C1001CB+ fekete DECT telefonMotorola C1001CB+ fekete DECT telefonMotorola C1001CB+ fekete DECT telefon

Motorola C1001CB+ fekete DECT telefon legfontosabb tulajdonságai

• Egyszerűen kezelhető vezeték nélküli DECT telefon
• Világos háttérvilágítású kijelző
• Hívóazonosító
• Kihangosító üzemmód
• 50 bejegyzéses telefonkönyv
• Újratárcsázás gomb
• Ne zavarjon funkció

Bruttó ár: 11.176,- Ft (Nettó ár: 8.800,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Motorola C1001CB+ fekete DECT telefon további tulajdonságai

• Világos háttérvilágítású kijelző:
• Hívóazonosító: A kijelző világos háttérvilágítású kijelzővel teszi egyértelműbbé a kommunikációt.
• Hívóazonosító: Láthatja, ki hívja, mielőtt válaszolna a hívásra.
• Kihangosító kihangosító: Váltson kihangosítóra egy gombnyomással.
• 50 bejegyzéses telefonkönyv: Legfeljebb 50 névjegy adatait tárolhatja.
• Újratárcsázás: Nyomja meg az újratárcsázási memória megnyitásához
• Ne zavarjon: Kapcsolja be a Ne zavarjon funkciót, hogy a telefon ne csörögjön vagy ne világítson.


A Motorola C1CB+ sorozatot azok számára tervezték, akik egy egyszerű használatú és nagyszerű ár-érték arányú vezeték nélküli telefont keresnek.


Az új hívásblokkolási technológia akár 10 meghatározott számot is képes blokkolni, ami azt jelenti, hogy Önt többé nem kell zavarni a kellemetlen hívásokkal. Azokra az alkalmakra pedig, amikor nyugalomra és csendre vágyik, kapcsolja be a Ne zavarjon funkciót, így a telefonja nem fog csörögni vagy világítani.


Fényes, háttérvilágítással ellátott kijelzőjével és egyszerű, vezetett beállításával a C1CB+ sorozat ideális választás ahhoz, hogy egy kicsit könnyebbé tegye az életét.


Mára az otthoni telefonálás jelentősen fejlődött, egyre sokoldalúbb és hatékonyabb megoldásokat kínálva. A technológia világában elismert márka, a Motorola nemrégiben dobta piacra legújabb készülékét: a C1001CB+ otthoni telefont.


A C1001CB+ telefon által kínált különféle funkciókat vizsgálva fontos, hogy a prémium funkcionalitásra összpontosítsunk. Először azonban ki kell emelni más vizuális szempontokat is. Ennél a készüléknél a dizájn és az elegancia páratlan elemek, amelyek megkülönböztetik a többitől. A C1001CB+ nemcsak lenyűgöző fejlett funkciókat kínál, hanem kifinomult esztétikájával és aprólékos kialakításával is magával ragad. Ráadásul számos színben kapható, hogy minden ízlésnek és stílusnak megfeleljen.

Kiváló minőségű lakossági vezeték nélküli telefonálás

A Motorola C1001CB+ a szabad mozgás szabadságát biztosítja a hívásminőség romlása nélkül. A DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) vezeték nélküli technológiának köszönhetően DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) technológiának köszönhetően stabil és interferenciamentes kapcsolatot élvezhet. Ez lehetővé teszi, hogy tisztán beszélhessen bármelyik sarokban. Felejtse el a kábeleket, és élvezze a rugalmasabb kommunikációt.

Ne zavarjon gomb

A "ne zavarjon" üzemmód a C1001CB+ másik fontos jellemzője. Ha nyugodt pillanatra van szüksége, vagy bizonyos időpontokban szeretné elkerülni a hívásokat, egyszerűen aktiválja ezt a funkciót. Ebben az esetben a telefon nem csörög és nem jelenít meg vizuális értesítéseket az aktivált időszakban. Ön dönti el, hogy mikor szeretne elérhető lenni.

Kéz nélkül funkció

A hívások során a további kényelem érdekében a C1001CB+ beépített kihangosító (kihangosító) funkcióval rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy a telefon kézben tartása nélkül beszéljen, így a keze felszabadul más tevékenységekre, miközben beszélget. Ideális konferenciahívásokhoz, vagy amikor multitaskingra van szüksége.

50 névjegyet tartalmazó telefonkönyv

A Motorola' C1001CB+ lakossági mobiltelefon 50 névjegy tárolására alkalmas telefonkönyvet is tartalmaz. Ezzel a funkcióval mindig kéznél lesznek a legfontosabb kapcsolatai. Ideális arra, hogy a család, a barátok és a segélyszolgálatok számai mindig kéznél legyenek.

Új hívásblokkolási technológia

A C1001CB+ (elődje, a C1001LB+ továbbfejlesztett változata) egyik legkiemelkedőbb jellemzője a fejlett hívásblokkolási technológia. A nem kívánt hívások növekvő száma miatt ez a telefon hatékony megoldást kínál a felesleges megszakítások elkerülésére. Akár 10 nem kívánt számot tartalmazó feketelistát is beállíthat. A telefon automatikusan blokkolja ezeket a hívásokat, így megőrizve az Ön nyugalmát és magánéletét.

Motorola C1001CB+ fekete DECT telefon kapcsolódó média

Motorola_C1001CB

Motorola C1001CB+ fekete DECT telefon alaptartozékai

AC adapter

AC adapter
                                                                                                                    

Asztali töltő

Asztali töltő
                                                                                                                    

Alaptartozék szerelt telefon kábel

Alaptartozék szerelt telefon kábel
                                                                                                                    

2 db újratölthető Ni-MH AA akkumulátor cella

2 db újratölthető Ni-MH AA akkumulátor cella