Icom IC-M804 MF/HF mobil hajórádió 12V

ICOM-1166-999
Icom IC-M804 MF/HF mobil hajórádió 12V
Icom IC-M804 MF/HF mobil hajórádió 12V

Icom IC-M804 MF/HF mobil hajórádió 12V legfontosabb tulajdonságai

• Feszültség: 12V
• Kimeneti teljesítmény: 1,6–3,9999 MHz 85 W pep; 4,0–27,5000 MHz 125 W pep
• Beépített DSC vevő
• Distress gomb: egyszerű digitális vészjelzés küldése
• Integrált GNSS vevő
• Két perces azonnali visszajátszási memória
• Opcionális AT-141 automatikus antennahangoló
• 4,3 hüvelykes, széles látószögű színes TFT-kijelző
• NMEA 2000, NMEA 0183/-HS csatlakozás
• IPX7 vízállósági védelem

Bruttó ár: 1.836.674,- Ft (Nettó ár: 1.446.200,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Icom IC-M804 MF/HF mobil hajórádió 12V további tulajdonságai

Vészhívó gomb vészhelyzetekhez
Az IC-M804 megfelel az ITU-R M.493-15 és az ETSI EN 300 338-4 Class E DSC előírásainak. Vészhelyzetben a nagy független vészíhvó (Distress) gomb megnyomásával digitális vészjelzést küld a GNSS koordinátákkal és segélyhívást más hajóknak vagy parti állomásoknak.


Beépített DSC vevő

A dedikált DSC vevő folyamatosan pásztázza a hat vészhívó csatornát. Összesen 100 MMSI-szám (75 egyéni és 25 csoportos) tárolható DSC-hívásokhoz 10 karakteres azonosítónévvel.


Intuitív felhasználói felület

Az iránybillentyűzet és a programbillentyűk kombinációja egyszerű kezelést tesz lehetővé. A leggyakrabban használt funkciók a funkciógombokhoz vannak hozzárendelve (a kijelző alján) a gyors nyomógombokhoz való hozzáférés érdekében. A nagy, tízgombos billentyűzet lehetővé teszi a csatornaszámok, MMSI-számok azonosítónevekkel és így tovább zökkenőmentes bevitelét.


4,3 hüvelykes, széles látószögű színes TFT-kijelző
A nagy felbontású színes LCD csaknem 180 fokos nagyon széles látószöget biztosít, és tisztán jeleníti meg a karaktereket és a funkcióikonokat. Az éjszakai üzemmód kijelzője jó olvashatóságot biztosít sötétben a további kényelem érdekében


Két perces azonnali visszajátszási memória
Az Instant Replay funkció automatikusan rögzíti a vett hang utolsó 2 percét. Lejátszhatja a fogadott hangot, amelyet nem hallott tisztán, és nem marad le egyetlen bejövő hívásról sem.


Megfelel a szigorú környezeti követelményeknek
Az IC-M804 szigorú környezeti tesztelési és minőségbiztosítási folyamatokon ment keresztül. Úgy tervezték, hogy megbízható működést és korrózióálló tartósságot biztosítson zord tengeri környezetben. A vezérlő IPX7 védelemmel rendelkezik (1 m vízmélység 30 percig).


Integrált GNSS vevő
A GPS, GLONASS és SBAS funkciókat tartalmazó GNSS vevő az IC-M804-be integrálva van. Helyadatait, irányát, sebességét és UTC adatait a mellékelt GNSS antenna egyszerű csatlakoztatásával, 5 m-es kábellel fogadhatja.


NMEA 2000, NMEA 0183/-HS csatlakozás
Az NMEA 2000 kapcsolat használatával az IC-M804 képes GNSS, DSC hívásinformációkat, rádióinformációkat és PGN listaadatokat cserélni a hálózaton. Az NMEA 0183/-HS GNSS pozícióadatok NMEA 2000 adatokká is konvertálhatók más berendezésekhez.


Opcionális AT-141 automatikus antennahangoló
Az AT-141 automatikus antennatuner minden sávot az Ön antennájához illeszt. Ha egy hiba miatt az automatikus tuner nem tudja behangolni az antennát, az IC-M804 megkerüli a tunert, és figyelmeztetést jelenít meg a kijelzőn.


További tulajdonságok:
• 125 W (PEP) RF kimenet az AT-141 kimeneti teljesítményen keresztül
• 0,5–29,999 MHz folyamatos vevőlefedettség
• Fejlett RF közvetlen mintavételi rendszert alkalmaztak
• 12 vagy 24 voltos DC tápforrás (verziótól függően)
• Programozható mikrofon gomb a funkciók gyors eléréséhez

Icom IC-M804 MF/HF mobil hajórádió 12V alaptartozékai

DC tápkábel

DC tápkábel
                                                                                                                    

GNSS (Global Navigation Satellite System) antenna

GNSS (Global Navigation Satellite System) antenna
                                                                                                                    

Távoli vezérlő és kontrol kábel

Távoli vezérlő és kontrol kábel
                                                                                                                    

Beszerelő keret és lemezek a főegységhez

Beszerelő keret és lemezek a főegységhez
                                                                                                                    

Tartókonzol készlet a távvezérlőhöz

Tartókonzol készlet a távvezérlőhöz
                                                                                                                    

Icom IC-M804 MF/HF mobil hajórádió 12V kapcsolódó szolgáltatásai

Rádióengedély ügyintézés - hajórádió

Akár kézi, akár vízijárműbe beépített, akár fixen asztalra telepített hajózási rádió használatához rádióengedély szükséges. Cégünk képviseleti megbízás keretében vállalja a rádióengedély megszerzését az Ön nevében, így levesszük a válláról a hatósággal történő ügyintézés adminisztrációs terhét. Az NMHH által kiadott rádióengedély fogja tartalmazni a hajórádióba beírandó ATIS és MMSI kódot.

Hajózási és repülős rádió programozás

Vállaljuk az általunk forgalmazott repülős és hajórádiók egyedi szoftveres beállítását. Reprádió esetén szoftveresen számos funkció és beállítás módosítható, elmentett frekvenciák adhatók meg. Hajózási rádió esetén az előbbieken felül lehetőség van a készülékbe programozni az ATIS és MMSI kódot is.

URH rádió telepítés - hajórádió

Vállaljuk AIS transzponder valamint hajózási adó-vevő rádiók asztali kivitelben vagy hajóba történő telepítését. A munka jellegétől függően előzetes helyszíni felmérés és konzultáció keretében pontosítjuk az Ön által támasztott igényeket és helyszíni lehetőségeket.

URH rádió szerviz

Akár itt, akár máshol vásárolta készülékét, URH rádió szervizünkben Icom, Motorola, Entel, Alan, Albrecht, Midland típusú adó-vevő rádiók és azok tartozékainak javítását vállaljuk. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és rádió típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

URH rádió karbantartás

Legyen szó akár garanciaidőn belüli vagy azon túli eszközökről, rendszeres karbantartásuk már középtávon is csökkenti azok üzemeltetési költségét és a meghibásodásból eredő eszközkiesést. Cégünk akár eseti jellegű, akár rendszeres karbantartás keretében vállalja URH eszközök és hozzájuk kapcsolódó tartozékok helyszíni, műszeres ellenőrzését, karbantartását. Szerződéses keretben lehetőség van rögzített, fix munkanapon (munkaórán) belüli hibaelhárítás megkezdésre valamint azonnali cserekészülék biztosítására is.

Icom IC-M804 MF/HF mobil hajórádió 12V kapcsolódó termékei

Icom IC-M804 MF/HF mobil hajórádió 12V kapcsolódó kifutott termékei

Kifutott Icom termékek