Hytera HM785LG BT V1 VHF mobil digitális URH adóvevő rádió

HYT-111-999
Hytera HM785LG BT V1 VHF mobil digitális URH adóvevő rádió
Hytera HM785LG BT V1 VHF mobil digitális URH adóvevő rádióHytera HM785LG BT V1 VHF mobil digitális URH adóvevő rádió

Hytera HM785LG BT V1 VHF mobil digitális URH adóvevő rádió legfontosabb tulajdonságai

• 136-174MHz között programozható
• 1024 programozható csatorna
• GNSS, GPS, GPS+GLONASS, GPS+BDS kapcsolat
• Beépített BT 5.0 kapcsolat
• 7,5W-os előlapi hangszóró
• IP54 por-és vízállóság
• Kijelző: 2,4 hüvelykes LCD
• Professzionális DMR mobil kétirányú rádió megbízható hang- és adatkommunikációt biztosít járművekben és asztali rendszerekben egyaránt
• Programozható gombok: 7
• Szöveges üzenetek: 256 karakter
• Maximum 1-25W RF kimenő teljesítmény
• MIL-STD 810 C, D, E, F és G szabványoknak megfelel

Bruttó ár: 309.753,- Ft (Nettó ár: 243.900,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Hytera HM785LG BT V1 VHF mobil digitális URH adóvevő rádió további tulajdonságai

• Csatornatávolság: analóg: 12.5kHz/20kHz/25kHz, digitális: 25kHz
• Működési feszültség: 13,6 V DC
• Áramfelvétel: készenléti állapotban: <0,5 A
• Frekvenciastabilitás: +0,5 ppm
• Antenna impedancia: 50 Ohm
• Méretek (W×H×D): 61,5 x 177 x 179 mm
• Súly: 1520g
• Alacsony teljesítményű modell: 1-25 W
• Dedikált vészhelyzeti gomb
• Mikrofon automatikus erősítésszabályozás
• AI-alapú zajszűrés


A rugalmas vezérlőfejek és tartozékok lehetővé teszik a felhasználók igényeinek megfelelő telepítést. A távvezérlő fej csatlakozókábele alapesetben 3 m, 10 m vagy 40 m hosszú lehet. Akár 120 m-es csatlakozókábel is rendelhető (testreszabás szükséges).


Az AI zajszűrő technológiát alkalmazza a háttérzajok (pl. közúti zaj) kiszűrésére, a visszhangok kiküszöbölésére, a beszéd felerősítésére és az üvöltés csökkentésére, amikor az adóvevő rádió közelében van. Ezzel a technológiával a mobil rádió élesebb és tisztább hangot biztosít a hanghívások küldésekor és fogadásakor.

Hytera HM785LG BT V1 VHF mobil digitális URH adóvevő rádió kapcsolódó média

Hytera_HM78xszeria

Hytera HM785LG BT V1 VHF mobil digitális URH adóvevő rádió alaptartozékai

Hytera HM785LG BT V1 VHF mobil digitális URH adóvevő rádió kapcsolódó szolgáltatásai

URH rádió helyszíni tesztelés

Egy íróasztal mellől nem lehet eldönteni, hogy egy adott terület vagy épület berádiózása PMR rádióval, professzionális URH rádióval vagy URH átjátszóval oldható meg. Mi segítünk ebben! Kérése esetén lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy a kérdéses helyszínen győződhessen meg a rádiók által nyújtott rádiós lefedettségről. A megküldött tesztrádiókkal akár önállóan, saját maga is végezhet rádiópróbát vagy kollégánk közreműködésével is bejárható a terület. Ez a próba természetesen minden későbbi kötlezettségtől mentes!

Rádióengedély ügyintézés - URH

Közös felhasználású illetve egyedi frekvenciát használó professzionális URH rádió valamint URH átjátszós rendszer használatához a kért frekvenciát az NMHH-tól meg kell igényelni. A frekvencia végleges használatához a hatóság a rádióengedélyben járul hozzá, amely megszerzésének feltétele egyedi és átjátszós frekvencia esetén a frekvenciakijelölési határozat megléte. Cégünk képviseleti megbízás keretében vállalja a rádióengedély megszerzését az Ön nevében, így levesszük a válláról a hatósággal történő ügyintézés adminisztrációs terhét.

URH és PMR rádió programozás

Professzionális URH adó-vevő rádió és URH átjátszó csak úgy használható, ha azt előzőleg megfelelően felprogramozták. Cégünk díjmentesen vállalja az általunk eladott rádiós eszközök alapszintű frekvencia programozását és funkciók beállítását a vásárláskor. Összetettebb programozási igényt (pl.: átjátszós rendszer felkonfigurálás, digitális extra funkciók beállítása, GPS nyomkövetés, üzenet küldés, stb.) egyedi ajánlat alapján teljesítünk. Egyes felsőkategóriás PMR 446 rádióknál is lehetőség van egyedi beállítást kérni a programozható funkciók tekintetében. (Pl.: VOX, programozható nyomógomb, stb.)

URH rádió telepítés

Vállaljuk professzionális URH mobil adó-vevő rádiók asztali kivitelben vagy gépkocsiba történő telepítését valamint URH átjátszók kiépítését antenna rendszer kialakításával. A munka jellegétől függően előzetes helyszíni felmérés és konzultáció keretében pontosítjuk az Ön által támasztott igényeket és helyszíni lehetőségeket.

URH rádió szerviz

Akár itt, akár máshol vásárolta készülékét, URH rádió szervizünkben Icom, Motorola, Entel, Alan, Albrecht, Midland típusú adó-vevő rádiók és azok tartozékainak javítását vállaljuk. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és rádió típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

URH rádió szerviz - amatőr rádió, kommunikációs vevő

Akár itt, akár máshol vásárolta készülékét, URH rádió szervizünkben Icom, Midland és Albrecht amatőr adó-vevő rádiók és kommunikcáiós vevő javítását vállaljuk. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és rádió típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

URH rádió karbantartás

Legyen szó akár garanciaidőn belüli vagy azon túli eszközökről, rendszeres karbantartásuk már középtávon is csökkenti azok üzemeltetési költségét és a meghibásodásból eredő eszközkiesést. Cégünk akár eseti jellegű, akár rendszeres karbantartás keretében vállalja URH eszközök és hozzájuk kapcsolódó tartozékok helyszíni, műszeres ellenőrzését, karbantartását. Szerződéses keretben lehetőség van rögzített, fix munkanapon (munkaórán) belüli hibaelhárítás megkezdésre valamint azonnali cserekészülék biztosítására is.

URH rádió kölcsönzés

Professzionális URH rádiók esetén kézi, mobil és átjátszó eszközökkel bérlős készlettel is rendelkezünk. Amennyiben nem szeretne nagyobb értékű beruházásba invesztálni vagy csak rövidebb ideig kívánja használni az eszközöket, úgy ideális megoldás lehet az URH rádió kölcsönzés rövid vagy hosszú távra.

Hytera HM785LG BT V1 VHF mobil digitális URH adóvevő rádió kapcsolódó termékei

Hytera programozó szoftver és kábel

Hytera akkumulátor töltő, adapter, tápegység

Hytera beépítő keret

Hytera összekötő kábel, adapter kábel, tápkábel

Hytera kézi mikrofon

Hytera asztali mikrofon

Hytera külső hangszóró

Hytera antenna és antenna tartozék