GlobalSat BR-355 GPS aktív antenna (kifutott)

500-028-999
GlobalSat BR-355 GPS aktív antenna

GlobalSat BR-355 GPS aktív antenna legfontosabb tulajdonságai

• GPS vevő
• BR-355 csomag tartalma: antenna a képen szereplő csatlakozóval
• Vékony profilú háza teljesen vízálló és aktív patchantennát tartalmaz a legmagasabb GPS pontosság érdekében
• Az antenna 25 pólusú D-sub csatlakozóval szerelt amely szükség esetén levágható és másfajta csatlakozó szerelhető rá

A termék nem rendelhető.
Ennek oka, hogy vagy a gyártónál már nem elérhető az adott termék vagy mi döntöttünk úgy, hogy már nem forgalmazzuk. Helyettesítő termék ajánlásáért lépjen kapcsolatba velünk!

GlobalSat BR-355 GPS aktív antenna további tulajdonságai

A BR-355 GPS-vevő számos olyan alkalmazásban használható, amelyhez GPS-jelek vételére és dekódolására van szükség a Windows laptopon vagy táblagépen, illetve Mac-felhasználók esetében az iBooks vagy Powerbookok esetében. A BR-355 kompatibilis a legtöbb NMEA-kompatibilis harmadik féltől származó szoftverrel, így alkalmas a jármű-, tengeri és légi navigációban, valamint kereskedelmi és önkormányzati alkalmazásokban, például tűzoltóautókban, rendőrautókban, buszokban, GIS-adatgyűjtésben és még sok másban!

A BR-355 vékony profilú háza teljesen vízálló, és aktív patch-antennát tartalmaz a legmagasabb szintű GPS pontosság érdekében. A BR-355 működéséhez USB vagy soros RS232/PS2 kábelkészletre van szükség (külön megvásárolható). Az antenna 25 pólusú D-sub csatlakozóval szerelt amely szükség esetén levágható és másfajta csatlakozó szerelhető rá.

A GPS-vevőnek a járművön belül bárhol történő elhelyezése általában elegendő GPS-jel vételt biztosít, de azokban a ritka esetekben, amikor a tornyosuló magasházak kihívást jelentenek a műholdas vétel szempontjából, egyszerűen helyezze a BR-35r-t a jármű tetejére (a beépített mágnessel rögzíthető) a jobb vétel érdekében. Mivel a tápellátás a számítógép USB-portján vagy a billentyűzetporton keresztül történik, attól függően, hogy melyik kábelkészlet van csatlakoztatva. Az adatátvitel is az USB-porton vagy az RS232 porton keresztül történik, attól függően, hogy melyik kábelkészletet használja.