Entel DT942 VHF ATEX robbanásbiztos kézi hajórádió

ENT-072-999
Entel DT942 VHF ATEX robbanásbiztos kézi hajórádió
Entel DT942 VHF ATEX robbanásbiztos kézi hajórádióEntel DT942 VHF ATEX robbanásbiztos kézi hajórádió

Entel DT942 VHF ATEX robbanásbiztos kézi hajórádió legfontosabb tulajdonságai

• Frekvencia: 156-163.275MHz közötti hajózási frekvenciák
• RF kimeneti teljesítmény: 1W
• 16 állású csatornaválasztó
• Analóg üzemmód (hajózási frekvenciák)
• IP68 védelem 2 méter 4 órán keresztül
ATEX II 2G Ex ib IIC T4 Gb szabványnak megfelelő ATEX robbanásbiztos kivitel
• MIL STD 810 C/D/E/F/G katonai szabványnak megfelel
• Üzemidő: 12 óra
• Alaptartozék: CNB950EV2 1800mAh lítium-ion akkumulátor

Bruttó ár: 444.500,- Ft (Nettó ár: 350.000,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Entel DT942 VHF ATEX robbanásbiztos kézi hajórádió további tulajdonságai

A rendkívül tartós DTEx sorozat a következő generációs fedélzeti rádiók tekintetében új mércét állít fel. Az alapfelszereltség része a csatornák hangbemondási opciója, a nagy nyomatékú, kesztyűs kézzel történő használatra tervezett ergonomikus kezelőszervek, valamint az iparág vezető IP68 2m 4 órás víz alá merítési minősítése, amely 100%-os megbízhatóságot és használhatóságot biztosít még a legszélsőségesebb körülmények között is.


Csatornák - Ez a kijelző nélküli VHF hordozható tengeri VHF akár 16 csatornával is programozható.


Hangbemondás - Ez a programozható funkció vagy a kiválasztott csatornapozíciót, vagy egy tengeri csatornaszámot (alias) mond be - ez további biztosítékot ad a felhasználónak, hogy a megfelelő csatornát választotta ki, így az adott feladatra koncentrálhat.


IP68-as környezetvédelmi védelem (2 méter 4 órán keresztül)- A DT942 a gyártó legmagasabb víz alá meríthetőségi minősítését kínálja. Ez véd a korrózió ellen, és 4 órán keresztül ellenáll a 2 méter mélységig tartó teljes vízbe merítésnek, így védelmet nyújt a rendkívül nedves környezetben előforduló valószínű veszélyekkel szemben.


Robusztus tartozékaljzat - A DT942 tartozékaljzatát kifejezetten úgy tervezték, hogy amikor egy tartozékot a hordozható készülékhez rögzítenek, a csatlakozás bármilyen büntetést kibírjon; az elejtéstől a gondatlan visszaélésig. A robusztus, többtűs interfész és a Micro-USB aljzat egyaránt víz alá meríthető és aranyozott, hogy minimalizálja a sérülés kockázatát és védelmet nyújtson a korrózió ellen. Az IS védelmi szintek integritásának biztosítása érdekében a kézibeszélőhöz csatlakoztatott minden tartozék automatikusan átesik egy hitelesítési folyamaton, amely védelmet nyújt a nem megfelelő tartozékok használatának megakadályozására. A DT942 összes tartozéka robusztus zárócsatlakozóval van ellátva a felhasználó biztonságának további védelme érdekében.


Li-ion akkumulátor technológia és jobb beszélgetési idő - A DT942 rádiók alapfelszereltségként a legújabb intelligens lítium-ion akkumulátor technológiával vannak ellátva. A lítium-ion akkumulátor-technológia egyik legfontosabb előnye, hogy kiküszöböli a "memóriahatást", ami azt jelenti, hogy az akkumulátort nem kell teljesen lemeríteni az újratöltés előtt. Ennek eredményeképpen az Entel akkumulátor minden egyes alkalommal, amikor leveszi a töltőről, garantáltan teljes töltöttséget kap.


Kiváló hangzás - A DT942 hordozható készülékek hangos és éles hangzást biztosítanak, függetlenül attól, hogy milyen környezetben van. A DT942 összes tartozéka robusztus záródugót és kiváló minőségű kábelt tartalmaz, és az Entel saját fejlesztésű "Smart Speech Tailoring" technológiájának előnyeit élvezik. Ez automatikusan felismeri a csatlakoztatott tartozék típusát, és ennek megfelelően optimalizálja a hangot a legjobb teljesítmény elérése érdekében.


Egyszerű fedélzeti átprogramozó alkalmazás - Az ingyenes, egyedi és egyszerűen használható PC-s alkalmazásunkkal könnyedén átprogramozhatja a DT942 rádiót, miközben még a fedélzeten van. A felhasználóbarát alkalmazással egyszerűen áthúzhat egy új programozási fájlt egy e-mailből a DT942 rádió(k)ra.


Ez egy egyszerű és zökkenőmentes folyamat, amelyet a nem műszaki szakemberek is elvégezhetnek.


Kulcszár- A véletlenszerű működés elkerülése érdekében a rádió billentyűi és kezelőszervei lezárhatók.


Programozható csatornafigyelő gomb - Ha a DT942 hordozható rádiókészülékén engedélyezve van a csatornavédelem, akkor a saját hálózatain kívül minden más jelet kiszűr. Ez átmenetileg kikapcsolható, lehetővé téve a csatornáján lévő összes jel megfigyelését.


Audió tartozékok és BA támogatás - Az Entel a tartozékok széles választékát is kínálja, beleértve a Draegor BA-t. A tűzoltók körében legnépszerűbb a CXR csontvezető torok- és koponyamikrofon, amely kiküszöböli a környezeti zajokat, és amelyet a DT942 beszéd testreszabási technológiája tovább javít, így első alkalommal, minden alkalommal érthető kommunikációt biztosít.


Keresés - egy programozható gomb lehetővé teszi a csatornák keresését.


ATEX IIC jóváhagyás - A DT942 ATEX tanúsítvánnyal rendelkező hordozható készülékek megfelelnek az IIC T4 - a legszigorúbb ATEX minősítésnek a 94/9/EK EU irányelv szerint.

Entel DT942 VHF ATEX robbanásbiztos kézi hajórádió kapcsolódó média

Entel DTEx hajózási rádió

Entel DT942 VHF ATEX robbanásbiztos kézi hajórádió alaptartozékai

Entel DT942 VHF ATEX robbanásbiztos kézi hajórádió kapcsolódó szolgáltatásai

URH és PMR rádió programozás

Professzionális URH adó-vevő rádió és URH átjátszó csak úgy használható, ha azt előzőleg megfelelően felprogramozták. Cégünk díjmentesen vállalja az általunk eladott rádiós eszközök alapszintű frekvencia programozását és funkciók beállítását a vásárláskor. Összetettebb programozási igényt (pl.: átjátszós rendszer felkonfigurálás, digitális extra funkciók beállítása, GPS nyomkövetés, üzenet küldés, stb.) egyedi ajánlat alapján teljesítünk. Egyes felsőkategóriás PMR 446 rádióknál is lehetőség van egyedi beállítást kérni a programozható funkciók tekintetében. (Pl.: VOX, programozható nyomógomb, stb.)

URH rádió szerviz - robbanásbiztos ATEX rádiók

Akár itt, akár máshol vásárolta készülékét, cégünk Icom, Motorola és Entel típusú robbanásbiztos, ATEX minősítésű adó-vevő rádiók javítását vállalja. Kérjük javítási igény esetén vegye figyelembe, hogy hardware-es hiba esetén - egy, két kivételtől eltekintve - minden esetben vissza kell küldenünk a rádiót a gyártói szervizbe. Mivel a rádiót a javítás során megbontják és speciális szerviztechnológia szükséges a javításához, az ATEX minősítés csak úgy garantálható, ha a javítást a gyártó saját szervizében végzi el. Ennek megfelelően ezen készülékeknél számolni kell a több hetes javítási periódussal.

URH rádió karbantartás

Legyen szó akár garanciaidőn belüli vagy azon túli eszközökről, rendszeres karbantartásuk már középtávon is csökkenti azok üzemeltetési költségét és a meghibásodásból eredő eszközkiesést. Cégünk akár eseti jellegű, akár rendszeres karbantartás keretében vállalja URH eszközök és hozzájuk kapcsolódó tartozékok helyszíni, műszeres ellenőrzését, karbantartását. Szerződéses keretben lehetőség van rögzített, fix munkanapon (munkaórán) belüli hibaelhárítás megkezdésre valamint azonnali cserekészülék biztosítására is.

Entel DT942 VHF ATEX robbanásbiztos kézi hajórádió kapcsolódó termékei