Entel DT882 UHF ATEX robbanásbiztos kézi URH rádió

ENT-059-999
Entel DT882 UHF ATEX robbanásbiztos kézi URH rádió

Entel DT882 UHF ATEX robbanásbiztos kézi URH rádió legfontosabb tulajdonságai

• Frekvenciatartomány: 400-470MHz
• RF kimeneti teljesítmény: 4W
• 16 állású csatornaválasztó, 1 zóna
• Digitális DMR és analóg üzemmód
• Üzemi ciklus 17 óra digitális, 12 óra analóg
ATEX II 2G Ex ib IIA T4 Gb szabványnak megfelelő ATEX robbanásbiztos kivitel
• MIL STD 810 C/D/E/F/G katonai szabványnak megfelel
• Alaptartozék CNB950EV2 1800mAh lítium-ion akkumulátor
• IP68 védelem 2 méter 4 órán keresztül

Bruttó ár: 415.925,- Ft (Nettó ár: 327.500,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Entel DT882 UHF ATEX robbanásbiztos kézi URH rádió további tulajdonságai

Az ipari minőségű DTEx DMR digitális sorozat a gyújtószikramentes rádiók legújabb tagja. A robusztus DTEx kivételesen hangos hangzást biztosít kiemelkedő hangtisztasággal, az ergonomikus kezelőszerveket pedig kifejezetten kesztyűs kézzel történő használatra tervezték.


A piacvezető IP68 minősítéssel (2 méter 4 óra) a teljesen víz alá meríthető, MIL-STD-810 szabványnak megfelelő DTEx a legszélsőségesebb és legellenségesebb környezetben is megbízhatóan ellenáll.


Környezetvédelem
- IP68 (2 méter 4 órán át) Az Entel rádiók IP68 (2 méter 4 órán át) minősítésű konstrukcióval rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy porvédettek és teljesen víz alá meríthetők (még a tartozékfedél eltávolításával is).


MILSTD 810C/D/E/F/G - Megfelel a MIL-STD 810C/D/E/F/G szabványnak, és kereskedelmi minőségű konstrukciót biztosít a strapabíró, tartós teljesítmény érdekében. Az Entel rádiók megfelelnek a szigorú szabványoknak, így ellenállnak a mindennapos rázkódásnak, rezgésnek, valamint a por és nedvesség korrozív hatásainak, és hosszú évekig tartó, problémamentes használatot biztosítanak.


Kiemelkedő hangzás - Az Entel rádiók a kategóriájukban legjobb teljesítményt nyújtják, természetes hangzású digitális hanggal.


Li-Ion akkumulátor technológia és jobb beszélgetési idő - Az Entel rádiók alapfelszereltségként a legújabb, nagy kapacitású, intelligens lítium-ion akkumulátor technológiával vannak ellátva. A lítium-ion akkumulátor-technológia egyik legfontosabb előnye, hogy kiküszöböli a "memóriahatást", ami azt jelenti, hogy nem kell teljesen lemeríteni az akkumulátort az újratöltés előtt. Ennek eredményeképpen az Entel akkumulátor minden egyes alkalommal, amikor leveszi a töltőről, garantáltan teljes töltöttséget kap.


Motorola kompatibilis TDMA Two-Slot Direct Mode (más néven "Two Slot Simplex") - A DMR digitális szabvány egyetlen 12,5Khz-es analóg csatornát két különálló csatornára oszt, így megduplázza a rádió felhasználója számára elérhető csatornák számát. A kétslotos üzemmód általában csak akkor lehetséges, ha a rendszerben DMR-ismétlő is van. Az Entel DMR rádiók azonban mind a Simplex, mind a DMR446 csatornák esetében feloldják ezt a korlátozást, így a felhasználó számára mindig mindkét csatorna (slot) elérhető, függetlenül a csatorna típusától.


Vészhelyzeti gomb - A vészhelyzeti gomb megnyomásával a rádió azonnal riasztási hívást küld a többi rádiónak, valamint helyi riasztást ad le. A vevő kijelzős modelleken a rádió egyedi azonosítója / Alias azonosítója is megjelenik.


Lone-Worker riasztó - Az Entel Lone-Worker riasztóját az egyedül dolgozó munkavállalók védelmére tervezték. A rádió Lone-Worker időzítője ellenőrzi, hogy a rádió felhasználója rendben van-e. Ha nem érkezik válasz, a rádió automatikusan riasztási hívást küld a többi rádiónak. A helyi riasztás emellett figyelmezteti a közelben tartózkodó, nem rádiós felhasználókat a vészhelyzetre. Ha valaki elesik és eszméletét veszti, az opcionális Man-Down érzékelő automatikusan riasztást küldhet. A vevő kijelzős modelleken a rádiók egyedi azonosítója / aliasneve is megjelenik.


Man-Down riasztó - Az Entel Man-Down riasztóját szintén az egyedül dolgozók védelmére tervezték. Ha valaki elesik és eszméletét veszti, a Man-Down érzékelő automatikusan riasztást küld. hívást a többi rádióhoz. A helyi riasztás emellett figyelmezteti a közelben tartózkodó, nem rádiós felhasználókat a vészhelyzetre. A vevő kijelző modelleken a rádiók egyedi azonosítója / aliasneve is megjelenik.


AES 256 bites titkosítás - Az Entel a rádiókba alapfelszereltségként beépíti a titkosításnak ezt a legmagasabb formáját.


AES 128 bites titkosítás - Az Entel rádióiban az AES 128 bites titkosítás alapfelszereltségként szerepel.


ARC 4 40 bites titkosítás - Az Entel rádióiban az ARC 4 titkosítás lesz az alapfelszereltség.


Egyéni hívás - Ahogy azt sugallja, ez lehetővé teszi az 1-2-1 hívást, ahol csak Ön és a hívott személy vesz részt a beszélgetésben. Lehetősége van arra, hogy csörögjön a rádión, és megvárja, amíg az illető válaszol, vagy azonnali hívást kezdeményezzen anélkül, hogy előbb csörögne.


Csoportos hívás - Ez a kétirányú rádióhívás legnépszerűbb formája, lehetővé teszi, hogy egyszerre két vagy több rádiót azonnal megszólítson. A rádiókba egy vagy több csoport programozható, ami több felhasználói csoportot tesz lehetővé.


Több vételi csoport - Ez lehetővé teszi két vagy több csoport figyelését, pl. egy vezetőnek figyelnie kell az általa irányított takarítási és karbantartási csoportokat.


Beszélő Alias - A legtöbb rádiónak szüksége van egy naprakész névjegyzékre, akárcsak a telefonján, hogy megjelenítse, ki hívja/beszélget. Az Entel Talker Alias funkciójával a rádiók álneve szöveges formában kerül továbbításra a fogadó rádió(k)ra, így mindig megjelenik (anélkül, hogy minden egyes rádiót újra kellene programozni a kapcsolati listába, valahányszor rádiókat ad hozzá a rendszerhez).


Programozható gombok - Annak érdekében, hogy az Entel rádió pontosan megfeleljen az Ön igényeinek, a gombok pontosan az Ön által igényelt funkciókkal programozhatók.


Aranyozott tartozékcsatlakozó - A rádiók többtűs interfésze és a Micro-USB aljzat egyaránt vízbe meríthető és aranyozott, hogy minimalizálják a sérülés kockázatát és védelmet nyújtsanak a korrózió ellen.


Zárható tartozékcsatlakozó - Minden Entel tartozék robusztus zárható csatlakozóval rendelkezik, és a rádió tartozékcsatlakozóját kifejezetten úgy tervezték, hogy amikor a tartozékot a hordozható készülékhez rögzítik, a csatlakozás bármilyen büntetést kibírjon; a leejtéstől a gondatlan visszaélésig.


A tartozékok hangjának testreszabása - Az Entel rádiók azonosítják a csatlakoztatott tartozékot, és automatikusan módosítják a beállításokat, így biztosítva a lehető legtermészetesebb és legolvashatóbb hangot még csontvezető tartozékok és légzőkészülék-kom-készletek esetén is.


Végfelhasználói programozó - Az Entel ingyenes szoftverfrissítésekkel bővíti és javítja a DX400-as rádiók funkcióit. Az Entel innovatív végfelhasználói programozó alkalmazásával az Entel DX400 rádiók könnyen frissíthetők anélkül, hogy a kereskedőnek a helyszínre kellene látogatnia, vagy a rádiókat oda-vissza kellene futárral szállítani, ami jelentős időt és költséget takarít meg.


Hangbemondás - Ez a programozható funkció vagy a kiválasztott csatornapozíciót, vagy a tengeri modellek esetében a tengeri csatornaszámot (alias) mondja be - ez további biztosítékot ad a felhasználónak, hogy a megfelelő csatornát választotta ki, így a feladatra koncentrálhat.


Összes hívás
- Ez a lehetőség a csatornán lévő összes rádió egyszerre történő hívására. Ez különösen akkor hasznos, ha fontos bejelentéseket tesz, például biztonsági evakuálási vészhelyzetben stb.

Entel DT882 UHF ATEX robbanásbiztos kézi URH rádió kapcsolódó média

Entel_DTEx robbanásbiztos sorozat

Entel DT882 UHF ATEX robbanásbiztos kézi URH rádió alaptartozékai

Entel DT882 UHF ATEX robbanásbiztos kézi URH rádió kapcsolódó szolgáltatásai

URH és PMR rádió programozás

Professzionális URH adó-vevő rádió és URH átjátszó csak úgy használható, ha azt előzőleg megfelelően felprogramozták. Cégünk díjmentesen vállalja az általunk eladott rádiós eszközök alapszintű frekvencia programozását és funkciók beállítását a vásárláskor. Összetettebb programozási igényt (pl.: átjátszós rendszer felkonfigurálás, digitális extra funkciók beállítása, GPS nyomkövetés, üzenet küldés, stb.) egyedi ajánlat alapján teljesítünk. Egyes felsőkategóriás PMR 446 rádióknál is lehetőség van egyedi beállítást kérni a programozható funkciók tekintetében. (Pl.: VOX, programozható nyomógomb, stb.)

URH rádió szerviz - robbanásbiztos ATEX rádiók

Akár itt, akár máshol vásárolta készülékét, cégünk Icom, Motorola és Entel típusú robbanásbiztos, ATEX minősítésű adó-vevő rádiók javítását vállalja. Kérjük javítási igény esetén vegye figyelembe, hogy hardware-es hiba esetén - egy, két kivételtől eltekintve - minden esetben vissza kell küldenünk a rádiót a gyártói szervizbe. Mivel a rádiót a javítás során megbontják és speciális szerviztechnológia szükséges a javításához, az ATEX minősítés csak úgy garantálható, ha a javítást a gyártó saját szervizében végzi el. Ennek megfelelően ezen készülékeknél számolni kell a több hetes javítási periódussal.

URH rádió karbantartás

Legyen szó akár garanciaidőn belüli vagy azon túli eszközökről, rendszeres karbantartásuk már középtávon is csökkenti azok üzemeltetési költségét és a meghibásodásból eredő eszközkiesést. Cégünk akár eseti jellegű, akár rendszeres karbantartás keretében vállalja URH eszközök és hozzájuk kapcsolódó tartozékok helyszíni, műszeres ellenőrzését, karbantartását. Szerződéses keretben lehetőség van rögzített, fix munkanapon (munkaórán) belüli hibaelhárítás megkezdésre valamint azonnali cserekészülék biztosítására is.

Entel DT882 UHF ATEX robbanásbiztos kézi URH rádió kapcsolódó termékei