Emos akril kétoldalú ragasztószalag 18mm/3m F6080

EMO-111-999
Emos akril kétoldalú ragasztószalag 18mm/3m F6080
Emos akril kétoldalú ragasztószalag 18mm/3m F6080Emos akril kétoldalú ragasztószalag 18mm/3m F6080Emos akril kétoldalú ragasztószalag 18mm/3m F6080

Emos akril kétoldalú ragasztószalag 18mm/3m F6080 legfontosabb tulajdonságai

• Szalag típusa: akril kétoldalú szalag
• Szalag szélessége: 18 mm
• Tekercs hossza: 3 m
• Szalag vastagsága: 1,00 mm
• Szín: átlátszó
• Ragasztóanyag: akril
• UV-ellenálló
• Javasolt alkalmazás: hobbi, műhely, kert
• Tapadás az anyaghoz: 2 kg/30 cm
• Önoltó
• Méretek: 88 × 18 mm

Bruttó ár: 800,- Ft (Nettó ár: 630,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Emos akril kétoldalú ragasztószalag 18mm/3m F6080 további tulajdonságai

A hordozó hiányának köszönhetően a szalag extrém módon rugalmas, és tökéletesen ragad az érdes felületekre. Minden felületre ragad, kiemelkedő ragadási tulajdonságokkal rendelkezik, és ellenáll az időjárási körülményeknek. Helyettesíti a forró olvadékos ragasztókat.


Szilárd, mint a kő
Szüksége van egy olyan segítőre, amely kompakt, ugyanakkor mindent ragaszt rá, amit csak el tud képzelni?Kárpitozott panelek, polcok, képek, tartók vagy akasztók - az F6060 akrilszalaggal minden úgy ragad, mint a tenyerén a kesztyű!


Univerzális, átlátszó, kétoldalas szalag, szélesség12 mm és 3 méter tekercshossz, 100%-ban akrilból készült. Az rendkívüli rugalmasságának, extrém tapadásának és ellenállóságának köszönhetően tökéletesen tapad minden felületi egyenetlenséghez.


Az akrilszalag egyszerűen a legjobb választás az erős, mégis tartós ragasztott kötés eléréséhez!


Multifunkcionális segítő
A ragasztószalag nedvességgel, napsütéssel és hőmérséklet-változással szembeni ellenálló képességének köszönhetően tökéletesen felkészült minden körülményre. Emellett tökéletesen illeszkedik a különböző anyagokhoz, így tökéletesen tapad a falra, a csempére vagy a műanyagra.


A szalag multifunkcionalitását hangsúlyozza, hogy a szalag használható a házban, a műhelyben vagy a kertben. Akár otthoni dolgokat, akár dekorációkat, például kereteket vagy képeket akar ragasztani - mindig számíthat rá!


Egyszerű felhelyezés
Az F6060 szalaggal tiszta, csendes és gyors a munka! Az egyszerű felhelyezésnek köszönhetően csak annyi a dolga, hogy a tárgy méretének megfelelően levágja a kívánt csíkot, és közvetlenül ráragasztja a szalagot. Ezután csak le kell húzni a szalag fedő részét, és a tárgyat oda ragasztani, ahol szükség van rá.


Nincs szükség egyéb bonyolult berendezésekre vagy szerelvényekre. A kötésre gyakorolt kézi nyomás teljesen elegendő a minőségi kötés létrehozásához!

Emos akril kétoldalú ragasztószalag 18mm/3m F6080 kapcsolódó média

EMOS Akril kétoldalú ragasztószalag 18/3