Dometic TMBR60 termoszpohár, 600 ml narancssárga (kifutott)

DOM-224-999
Dometic TMBR60 termoszpohár, 600 ml narancssárga
Dometic TMBR60 termoszpohár, 600 ml narancssárgaDometic TMBR60 termoszpohár, 600 ml narancssárgaDometic TMBR60 termoszpohár, 600 ml narancssárga

Dometic TMBR60 termoszpohár, 600 ml narancssárga legfontosabb tulajdonságai

• Kapacitás: 600 ml
• Minden szabványos pohártartóba beleillik
• A duplafalú szigetelés az italokat akár 6 órán át forrón, illetve akár 12 órán át hidegen tartja
• Tartós kialakítás kényelmes, ergonomikus dizájnnal
• BPA-mentes
• Mosogatógépben mosható

A termék nem rendelhető.
Ennek oka, hogy vagy a gyártónál már nem elérhető az adott termék vagy mi döntöttünk úgy, hogy már nem forgalmazzuk. Helyettesítő termék ajánlásáért lépjen kapcsolatba velünk!

Dometic TMBR60 termoszpohár, 600 ml narancssárga további tulajdonságai

• termék mélysége: 92 mm
• termék magassága: 185 mm
• termék szélessége: 92 mm
• nettó tömeg: 0.36 kg
• szín: narancssárga

A Dometic termoszpohár tökéletes útitárs. A dupla vákuumszigetelés sokkal hosszabb ideig tartja italát melegen vagy hidegen, mint a kávés-/teáscsészéje. Maga a pohár 100%-ban rozsdamentes acélból készült, így hosszú éveken át használható. A pohár mosogatógépben kényelmesen mosható, vagy ha kézzel szeretné elmosni, akkor a rányomható, fröccsenésgátló fedél tömítése a könnyű tisztítás érdekében kivehető. Az időtálló, letisztult kialakítás mellett a vákuumszigetelt pohár praktikus jellemzője például a csúszózáras fedél, amely meggátolja a frissen lefőtt kávé kifröccsenését. A pohár méretei úgy vannak kialakítva, hogy beleférjen az autókban, buszokon, vonatokon vagy hajókon található legtöbb pohártartóba.

Dometic TMBR60 termoszpohár, 600 ml narancssárga kapcsolódó média

Dometic_termoszok_bogrek
Dometic_termoszok_bogrek_2

Dometic TMBR60 termoszpohár, 600 ml narancssárga kapcsolódó szolgáltatásai

Gépjármű elektronikai termékek és tartozékok szervize

Vállaljuk Dometic márkájú gépjármű elektronikai termékek és tartozékok (inverter, generátor, akkumulátor töltő, parkolássegéd, tolatókamera, hűtőtáska, hűtőláda, stb.) javítását. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és termék típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

Gépjármű elektronikai termékek és tartozékok beépítése

Cégünk vállalja Dometic gépjármű elektronikai termékek beépítését személyautókba, tehergépjárművekbe, buszokba és egyéb speciális gépjárművekbe (kamion, tűzoltóautó, mentőautó, fedett gépjármű, taxi, stb.) Legyen szó akár Dometic inverterről, generátorról, akkumulátor töltőről, tolatásjelzőről, parkolást segítő tolatókameráról vagy hűtőládáról, beépítésüket budapesti telephelyünkön tudjuk vállalni. Egyedi kialakításokat a legmagasabb minőségben garantáljuk. Vízi járművekre a telepítést kikötőben vagy száraz dokkban vállaljuk.