Dometic TMBR32 termoszpohár, 320 ml sötétszürke

DOM-189-999
Dometic TMBR32 termoszpohár, 320 ml sötétszürke
Dometic TMBR32 termoszpohár, 320 ml sötétszürkeDometic TMBR32 termoszpohár, 320 ml sötétszürkeDometic TMBR32 termoszpohár, 320 ml sötétszürke

Dometic TMBR32 termoszpohár, 320 ml sötétszürke legfontosabb tulajdonságai

• Kapacitás: 320ml
• Minden szabványos pohártartóba beleillik
• A duplafalú szigetelés az italokat akár 6 órán át forrón, illetve akár 12 órán át hidegen tartja
• Tartós kialakítás kényelmes, ergonomikus dizájnnal
• BPA-mentes
• Mosogatógépben mosható

Bruttó ár: 8.001,- Ft (Nettó ár: 6.300,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Dometic TMBR32 termoszpohár, 320 ml sötétszürke további tulajdonságai

• termék mélysége: 84 mm
• termék magassága: 133 mm
• termék szélessége: 84 mm
• nettó tömeg: 0.22 kg
• szín: sötétszürke

A Dometic termoszpohár tökéletes útitárs. A dupla vákuumszigetelés sokkal hosszabb ideig tartja italát melegen vagy hidegen, mint a kávés-/teáscsészéje. Maga a pohár 100%-ban rozsdamentes acélból készült, így hosszú éveken át használható. A pohár mosogatógépben kényelmesen mosható, vagy ha kézzel szeretné elmosni, akkor a rányomható, fröccsenésgátló fedél tömítése a könnyű tisztítás érdekében kivehető. Az időtálló, letisztult kialakítás mellett a vákuumszigetelt pohár praktikus jellemzője például a csúszózáras fedél, amely meggátolja a frissen lefőtt kávé kifröccsenését. A pohár méretei úgy vannak kialakítva, hogy beleférjen az autókban, buszokon, vonatokon vagy hajókon található legtöbb pohártartóba.

Dometic TMBR32 termoszpohár, 320 ml sötétszürke kapcsolódó média

Dometic_termoszok_bogrek
Dometic_termoszok_bogrek_2

Dometic TMBR32 termoszpohár, 320 ml sötétszürke kapcsolódó szolgáltatásai

Gépjármű elektronikai termékek és tartozékok szervize

Vállaljuk Dometic márkájú gépjármű elektronikai termékek és tartozékok (inverter, generátor, akkumulátor töltő, parkolássegéd, tolatókamera, hűtőtáska, hűtőláda, stb.) javítását. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és termék típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

Gépjármű elektronikai termékek és tartozékok beépítése

Cégünk vállalja Dometic gépjármű elektronikai termékek beépítését személyautókba, tehergépjárművekbe, buszokba és egyéb speciális gépjárművekbe (kamion, tűzoltóautó, mentőautó, fedett gépjármű, taxi, stb.) Legyen szó akár Dometic inverterről, generátorról, akkumulátor töltőről, tolatásjelzőről, parkolást segítő tolatókameráról vagy hűtőládáról, beépítésüket budapesti telephelyünkön tudjuk vállalni. Egyedi kialakításokat a legmagasabb minőségben garantáljuk. Vízi járművekre a telepítést kikötőben vagy száraz dokkban vállaljuk.