Dometic SinePower DSP 1224C prémium inverter akkumulátor töltővel, 24V

DOM-018-999
Dometic SinePower DSP 1224C prémium inverter akkumulátor töltővel, 24V

• Bemeneti feszültség (egyenáram) 24 V
• Kimeneti feszültség 230 V
• Akkumulátor típusa Ólom, AGM, Zselé
• Áramfelvétel ‒ Terhelés nélkül 1,5 A
• Áramfelvétel ‒ Készenléti üzemmód 100 mA
• Energiahatékonyság ≤89 %
• Folyamatos teljesítmény 25°C-on 1200.00 W
• Üzemi hőmérséklet min. -20.00 °C
• Üzemi hőmérséklet max. 60.00 °C
• Méretek ‒ termék mélysége 405 mm
• Méretek ‒ termék magassága 118 mm
• Méretek ‒ termék szélessége 284 mm
• Nettó tömeg 5.60 kg

Bruttó ár: 588.645,- Ft (Nettó ár: 463.500,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

További tulajdonságok:

Az inverter az akkumulátor 24 V-os egyenáramát 230 V-os, tisztán szinuszos váltakozó árammá alakítja, így biztosítva a készülékek problémamentes működését a jármű akkumulátoráról, akár 1200 W-os teljesítményig. Az új intelligens készenléti mód energiát spórol meg, ha a készülékre nincs szükség. Amikor váltakozóáram-forráshoz csatlakoztatja, a készülék kényelmesen feltölti az akkumulátort akár 25 A-ral, nem túllépve a rendelkezésre álló hálózati áramellátást.


A Dometic SinePower DSP 1224C maximális függetlenséget biztosít az áramellátás területén. Az inverter és az automatikus töltő okos kombinációja felügyeli a hálózati áramellátást, és megfelelően reagál az adott helyzetekre: vagy helyettesíti a külső áramellátást, vagy – amikor erre nincs szükség – tölti a jármű akkumulátorát. Ha a külső áramforrás teljesen leáll, akkor az inverter automatikusan átkapcsol, és a csatlakoztatott készülékeket 230 V-os, tisztán szinuszos váltakozó árammal látja el. A maximum 1200 W-os teljesítménykapacitásával biztosítja a kávéfőzők, mikrohullámú sütők és más készülékek problémamentes működését. Az intelligens készenléti mód energiát spórol meg, amikor nincs szükség áramra, miközben teljes rugalmassága és konfigurálhatósága megmarad.


A prémium szinuszinverter és az automatikus akkumulátortöltő okos kombinációja biztosítja a megfelelő áramellátást a fedélzeten, hogy mindig legyen lehetősége otthoni készülékeinek használatára és akkumulátorainak feltöltésére. A Dometic DSP-C folyamatosan figyeli hálózati áramellátást, és a felhasználó által megadott konfigurációnak megfelelően reagál az egyes szituációkra. Az akkumulátort használva képes támogatni a külső energiaforrások limitált áramkapacitását. Ha a külső áramforrás teljesen leáll, akkor az inverter automatikusan átkapcsol, és a csatlakoztatott készülékeket 230 V-os, tiszta váltakozó árammal látja el. A generátor működése testre szabható vagy teljesen leállítható, hogy elkerülje az akkumulátor nemkívánatos lemerülését. Ha a hálózati áramellátás nem megfelelő, a jármű akkumulátorának a töltése az áramhatároló beállításainak és a fedélzeti 230 V-os teljesítményfelvétel szintjének a figyelembevételével történik. Az összes funkció külön-külön konfigurálható, hogy Ön a lehető legnagyobb függetlenséget élvezhesse, miközben a lehető legjobb áramforrást használja a járművében.

Kapcsolódó szolgáltatások

Gépjármű elektronikai termékek és tartozékok beépítése

Cégünk vállalja Dometic gépjármű elektronikai termékek beépítését személyautókba, tehergépjárművekbe, buszokba és egyéb speciális gépjárművekbe (kamion, tűzoltóautó, mentőautó, fedett gépjármű, taxi, stb.) Legyen szó akár Dometic inverterről, generátorról, akkumulátor töltőről, tolatásjelzőről, parkolást segítő tolatókameráról vagy hűtőládáról, beépítésüket telephelyünkön Budapesten az Elnök utca 1. szám alatt vagy az ügyfél által biztosított telephelyen tudjuk vállalni (amennyiben szerelésre alkalmas körülmények vannak!). Egyedi kialakításokat a legmagasabb minőségben garantáljuk. Vízi járművekre a telepítést kikötőben vagy száraz dokkban vállaljuk.

Gépjármű elektronikai termékek és tartozékok szervize

Vállaljuk Dometic márkájú gépjármű elektronikai termékek és tartozékok (inverter, generátor, akkumulátor töltő, parkolássegéd, tolatókamera, hűtőtáska, hűtőláda, stb.) javítását. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és termék típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.