Dometic RVS 755X tolatókamera rendszer színes kamerával és monitorral (kifutott)

DOM-168-999
Dometic RVS 755X tolatókamera rendszer színes kamerával és monitorral

Dometic RVS 755X tolatókamera rendszer színes kamerával és monitorral legfontosabb tulajdonságai

• Bemeneti feszültség (egyenáram) 12/24 V
• IP-osztály IP40/IP69k
• Sík 7”-os LCD-monitor LED-háttérvilágítással
• Hő- és vízálló, robusztus kamera (IP 69K)
• Akár négy kamera is csatlakoztatható
• A három kamera beállításai külön-külön menthetőek
• Állítható távolságjelek jelennek meg a képernyőn a kényelmes, biztonságos tolatásért
• Automatikus pótkocsikamera-felismerés
• Remek képminőség minden fényviszony mellett

A termék nem rendelhető.
Ennek oka, hogy vagy a gyártónál már nem elérhető az adott termék vagy mi döntöttünk úgy, hogy már nem forgalmazzuk. Helyettesítő termék ajánlásáért lépjen kapcsolatba velünk!

Dometic RVS 755X tolatókamera rendszer színes kamerával és monitorral további tulajdonságai

Ez a robusztus tolatókamera-rendszer 7"-os, síkképernyős LCD-monitorral kapható, amely állítható távolságjeleket biztosít a biztonságos manőverezéshez. Akár négy kamera is csatlakoztatható. Ez készlet egy kompakt heavy-duty kamerát tartalmaz, amelyet kifejezetten a teherautókban és a mezőgazdasági járművekben való használatra terveztek.


A Dometic PerfectView RVS 755X egy professzionális tolatókamera-rendszer, kemény igénybevételre tervezve. A 7"-os LCD-monitor kiváló képminőséget biztosít minden fényviszony mellett, és elérhető heavy-duty változatban is. Az állítható távolságjeleknek köszönhetően még nagy járművekkel is könnyedén tolathat. Akár négy kamera is csatlakoztatható – közülük háromnál a beállítások külön menthetők. Az RVS 755X készlet gyárilag tartalmazza a Dometic PerfectView CAM 55 kompakt heavy-duty kamerát. Teherautókban és mezőgazdasági járművekben történő használatra tervezve, megfelel a legmagasabb biztonsági követelményeknek, és rugalmas áramellátású.


Munkája könnyebbé tétele érdekében több tízezer teherautó-sofőr hagyatkozik a Dometic-re. Hogy miért? Mivel mi megkönnyítjük az úton lévők életét. Tudják, hogy megoldásaink intelligensek és megbízhatóak. A Dometic arra kötelezte el magát, hogy vezető szerepet vívjon ki abban az iparágban, amely az úton lévők alapvető úti igényeinek kielégítéséhez kínál megoldásokat: a megfelelő hőmérséklet fenntartására, a főzésre, az élelmiszerfélék frissen tartására, a személyes higiénia biztosítására.

Dometic RVS 755X tolatókamera rendszer színes kamerával és monitorral kapcsolódó szolgáltatásai

Gépjármű elektronikai termékek és tartozékok szervize

Vállaljuk Dometic márkájú gépjármű elektronikai termékek és tartozékok (inverter, generátor, akkumulátor töltő, parkolássegéd, tolatókamera, hűtőtáska, hűtőláda, stb.) javítását. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és termék típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

Gépjármű elektronikai termékek és tartozékok beépítése

Cégünk vállalja Dometic gépjármű elektronikai termékek beépítését személyautókba, tehergépjárművekbe, buszokba és egyéb speciális gépjárművekbe (kamion, tűzoltóautó, mentőautó, fedett gépjármű, taxi, stb.) Legyen szó akár Dometic inverterről, generátorról, akkumulátor töltőről, tolatásjelzőről, parkolást segítő tolatókameráról vagy hűtőládáról, beépítésüket budapesti telephelyünkön tudjuk vállalni. Egyedi kialakításokat a legmagasabb minőségben garantáljuk. Vízi járművekre a telepítést kikötőben vagy száraz dokkban vállaljuk.