Dometic PowerVac PV 100 akkumulátoros porszívó

DOM-201-999
Dometic PowerVac PV 100 akkumulátoros porszívó
Dometic PowerVac PV 100 akkumulátoros porszívó

Dometic PowerVac PV 100 akkumulátoros porszívó legfontosabb tulajdonságai

• Kényelmesen használható, akkumulátoros porszívó járművekben vagy lakásban történő használatra
• Bemeneti feszültség: 12 V
• Teljesítményfelvétel: 90.00 W
• 12 V-os és 230 V-os tápforrásról is tölthető
• A 400 mm-es vízoszlopnak köszönhetően ez a porszívó a nedves és a száraz szennyeződéseket is kitisztítja
• Könnyen tisztítható porzsák és szövetszűrő
• Méretek: 198 mm (mélység) x 320 mm (magasság) x 270 mm (szélesség)
• Tömeg: 2,10 kg

Bruttó ár: 56.388,- Ft (Nettó ár: 44.400,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Dometic PowerVac PV 100 akkumulátoros porszívó további tulajdonságai

Akkumulátoros nedves-száraz porszívó
A Dometic PowerVac PV 100 egy hasznos, akkumulátorral üzemeltethető, nedves és száraz üzemmódot egyaránt támogató takarítógép. Jelentős tisztítóteljesítménye több mint elegendő akár a legmakacsabb szennyeződések vagy folyadékfoltok kitisztításához is. Kompakt kialakításának köszönhetően a PowerVac szinte bárhol tárolható. Tárolórekeszekben, garázsokban, járművek csomagtartójában vagy takarítószeres szekrényekben. Ez az univerzális készülék utazás közben és otthon is hasznosnak bizonyulhat.


Újratölthető tisztítóteljesítmény
A Dometic PowerVac PV 100 egy hasznos, száraz és nedves üzemmódot egyaránt támogató takarítógép, amely a beépített akkumulátor segítségével külső tápellátás nélkül is működtethető. Jelentős szívóteljesítménye több mint elegendő akár a legmakacsabb szennyeződések vagy folyadékok kitisztításához is. A hosszú üzemidejű akkumulátor a hálózati aljzaton keresztül tölthető fel, hogy a készülék készen álljon a következő takarítási menetre. Kompakt kialakításának köszönhetően a PowerVac szinte bárhol tárolható. Tárolórekeszekben, garázsokban, járművek csomagtartójában vagy takarítószeres szekrényekben. Ez az univerzális készülék utazás közben és otthon is hasznosnak bizonyulhat.