Dometic PLB40 hordozható lítium akkumulátor, 40 Ah (kifutott)

DOM-017-999
Dometic PLB40 hordozható lítium akkumulátor, 40 Ah
Dometic PLB40 hordozható lítium akkumulátor, 40 Ah

Dometic PLB40 hordozható lítium akkumulátor, 40 Ah legfontosabb tulajdonságai

• Bemeneti feszültség (egyenáram) 12 V
• Kimeneti feszültség 12 V
• Kimeneti áram 15.00 A
• Akkumulátor típusa Lítium-vas-foszfát (LiFePO4)
• Névleges akkumulátorkapacitás 40.00 Ah
• IP-osztály IP44
• Méretek ‒ termék mélysége 197 mm
• Méretek ‒ termék magassága 257 mm
• Méretek ‒ termék szélessége 197 mm
• Nettó tömeg 7.54 kg
• Üzemi hőmérséklet min. 0.00 °C
• Üzemi hőmérséklet max. 50.00 °C

A termék nem rendelhető.
Ennek oka, hogy vagy a gyártónál már nem elérhető az adott termék vagy mi döntöttünk úgy, hogy már nem forgalmazzuk. Helyettesítő termék ajánlásáért lépjen kapcsolatba velünk!

Dometic PLB40 hordozható lítium akkumulátor, 40 Ah további tulajdonságai

• Lehetővé teszi, hogy hosszabb időre menjen le a „térképről”
• Háromféle töltési mód: 12 V-os dugalj, napelem vagy váltóáramú vezetékes hálózat
• Rendkívül könnyű, ergonomikus kialakítású, rozsdamentes acél hordozófogantyú
• Beépített LCD-képernyős kijelző: kapacitás, töltöttségi állapot és kimenet megjelenítés
• Kifejezetten Dometic CFX3 és más elektromos hűtőládákhoz tervezett
• A nagy teljesítményű akkumulátorcellák 512 Wh energiát biztosítanak, 40 Ah
• Egyetlen töltéssel akár 53 órányi áramellátást biztosít a Dometic CFX3 45 hűtőláda számára (belső hőmérséklet: +41 °F/+5 °C)


A Dometic PLB40 Ah lítium-vas-foszfát akkumulátor rendkívüli áramellátást biztosít a mobil élethez – A Dometic CFX3 45 akár 53 órán keresztül üzemeltethető egyetlen töltéssel. Ideális elektromos hűtőládák és egyéb 12 V-os készülékek áramellátásához, amikor a vadonban tartózkodik. Könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően valódi függetlenséget élvezhet, és a hosszabb utazásokhoz is biztosíthatja az áramforrást.


A Dometic népszerű termékei – mint például a CFX3 35 és a 75DZ kompresszoros hűtőládák és a PLB 40 akkumulátorcsomag – mind IP44 védettségűek. Az IP az idegen test bejutása elleni védelemre utal, amely azt fejezi ki, hogy a termék mennyire védett a szilárd és folyékony részecskék behatolása ellen. Az IP44-es védettség azt tanúsítja, hogy a terméket tesztelték és igazoltan hatékony védelemmel rendelkezik az 1 mm-nél nagyobb tárgyakkal szemben, valamint bármely irányból fröccsenő vízzel szemben. Másként fogalmazva, a Dometic CFX3 kompresszoros hűtőláda és a PLB 40 hordozható akkumulátorcsomag fröccsenésálló, ezért jól bírja a szabadtéri használat viszontagságait.


Ez a piacvezető akkumulátorrendszer felhasználja a legmodernebb technológiát, amely sok évnyi kutatás és fejlesztés eredménye. A Dometic PLB40 nagy kapacitású, integrált lítium-vas-foszfát (LiFePO4) akkumulátorcellákkal rendelkezik, amelyekkel 512 Wh energiaellátást biztosít. Ideális elektromos hűtőládák és egyéb 12V-os készülékek áramellátásához, amíg Ön kalandozik – a PLB40 akár 53 órás hűtési időt biztosít a Dometic CFX3 45 készülékekhez egyetlen töltéssel. Az integrált DC-DC töltő háromféle kényelmes módon tölthető: a jármű 12 V-os dugalja, napelemek vagy AC-hálózat segítségével. Az akkumulátor integrált akkumulátorkezelő rendszere védelmezi a PLB40-et az alacsony- és túlfeszültségtől, a rövidzárlattól és a túlmelegedéstől az optimális töltési idő, teljesítmény és tárolás biztosításához. A tápellátás-kezelő rendszer segítségével a Dometic PLB40 élettartama akár ötször hosszabb is lehet a gyakran használt savas ólomakkumulátorokhoz képest.

Dometic PLB40 hordozható lítium akkumulátor, 40 Ah kapcsolódó szolgáltatásai

Gépjármű elektronikai termékek és tartozékok szervize

Vállaljuk Dometic márkájú gépjármű elektronikai termékek és tartozékok (inverter, generátor, akkumulátor töltő, parkolássegéd, tolatókamera, hűtőtáska, hűtőláda, stb.) javítását. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és termék típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

Gépjármű elektronikai termékek és tartozékok beépítése

Cégünk vállalja Dometic gépjármű elektronikai termékek beépítését személyautókba, tehergépjárművekbe, buszokba és egyéb speciális gépjárművekbe (kamion, tűzoltóautó, mentőautó, fedett gépjármű, taxi, stb.) Legyen szó akár Dometic inverterről, generátorról, akkumulátor töltőről, tolatásjelzőről, parkolást segítő tolatókameráról vagy hűtőládáról, beépítésüket budapesti telephelyünkön tudjuk vállalni. Egyedi kialakításokat a legmagasabb minőségben garantáljuk. Vízi járművekre a telepítést kikötőben vagy száraz dokkban vállaljuk.

Dometic PLB40 hordozható lítium akkumulátor, 40 Ah kapcsolódó termékei

Dometic PLB40 hordozható lítium akkumulátor, 40 Ah kapcsolódó kifutott termékei

Kifutott Dometic termékek