Dometic Patrol 35 szigetelt passzív hűtőláda, 36L, sárga (kifutott)

DOM-497-999
Dometic Patrol 35 szigetelt passzív hűtőláda, 36L, sárga
Dometic Patrol 35 szigetelt passzív hűtőláda, 36L, sárgaDometic Patrol 35 szigetelt passzív hűtőláda, 36L, sárgaDometic Patrol 35 szigetelt passzív hűtőláda, 36L, sárga

Dometic Patrol 35 szigetelt passzív hűtőláda, 36L, sárga legfontosabb tulajdonságai

• Tárolókapacitás: 36 liter
• Méretek: 414 mm (mélység) x 389 mm (magasság) x 691 mm (szélesség) x 11.70 kg
• A vastag PU szigetelés napokig fagyasztva tartja a jeget
• A nagyméretű, szivárgásmentes leeresztő egyszerűvé teszi a tisztítást
• A fagybiztos fedéltömítés biztosítja, hogy ne legyenek hézagok, ahol a levegő beléphet, vagy kiszökhet
• Polietilénből rotációs öntéssel, egy darabban készülő robusztus kialakítás
• Egykezes gumicsatok a fedél kényelmes nyitásához és zárásához

A termék nem rendelhető.
Ennek oka, hogy vagy a gyártónál már nem elérhető az adott termék vagy mi döntöttünk úgy, hogy már nem forgalmazzuk. Helyettesítő termék ajánlásáért lépjen kapcsolatba velünk!

Dometic Patrol 35 szigetelt passzív hűtőláda, 36L, sárga további tulajdonságai

Akár hőségben és porban, akár szakadó esőben és sárban kell teljesíteniük, a Dometic Patrol passzív hűtőboxok állják a próbát. A rotációs öntéssel egy darabban készült polietilén box – robusztus kialakításának köszönhetően – több évnyi szabadtéri kalandozást is kibír.


Az ütésálló és varrat nélküli műanyagból készült Patrol hűtőboxok minden egyes részét a legmostohább körülményekre tervezték. Ezt a megbízható hűtőboxot erős és vastag, hűtőipari minőségű szigetelőhabbal gyártják. Egyedülálló labirinttömítése a hideg levegőt bent, míg a meleg levegőt kint tartja, így a jég hosszabb ideig megmarad a külső hőmérséklettől és körülményektől függetlenül. Tehát legyen akár étel-, italféleség, csali vagy bármi más, amit hidegen szeretne tartani, bízza a Patrolra, hogy frissen tartsa azt.

Patrol fantázianevű passzív hűtőboxaink kalandozásokhoz készültek. Szívós és tartós – minél mostohább az éghajlat, ez a passzív hűtőbox annál inkább igazolja létjogosultságát. A rotációs öntéssel egy darabban készülő, robusztus polietilén konstrukciót erdőkön, hegyeken, tengereken át vezető utazásokat kiálló, hosszú élettartamra terveztük. Olyan helyekre, ahol ide-oda ütődik, zötykölődik – ám ez nem probléma. Ez egy olyan passzív hűtőbox, amely felkészült a rázós túrákra.


A Dometic nagy teljesítményű hűtőboxai kivételesen hatékony szigetelőrendszerrel rendelkeznek. Jégakku vagy jégkockák használatával több napig is frissen tudják tartani az italokat, a zöldségeket, a halat vagy a csalit. Az olyan praktikus tartozékok, mint a pohártartó, sörnyitó és a horgászbottartó révén nélkülözhetetlenné válnak a kempingezők, horgászok, vadászok és a természet többi szerelmese számára.

Dometic Patrol 35 szigetelt passzív hűtőláda, 36L, sárga kapcsolódó termékei