Dometic MWO 24 Mikrohullámú sütő inverterrel, 24 V, 500 W

DOM-178-999
Dometic MWO 24 Mikrohullámú sütő inverterrel, 24 V, 500 W

Dometic MWO 24 Mikrohullámú sütő inverterrel, 24 V, 500 W legfontosabb tulajdonságai

• Felhasználóbarát mikrohullámú sütő intuitív kialakítással
• Könnyen tisztítható, beépített kerámialemezzel
• Robusztus kialakítás az útközbeni használathoz, valamint kényelmi funkciók a teherautó-vezetők életének megkönnyítéséhez
• A vezető teherautó-gyártók által jóváhagyva LED által megvilágított belső
• Két rögzítőkonzolt tartalmaz
• Bemeneti feszültség (egyenáram) 24 V
• Névleges bemeneti áramerősség (egyenáram) 40 A
• Névleges bemeneti teljesítmény (egyenáram) 900 W
• Teljesítményfelvétel 500.00 W

Bruttó ár: 441.325,- Ft (Nettó ár: 347.500,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Dometic MWO 24 Mikrohullámú sütő inverterrel, 24 V, 500 W további tulajdonságai

• Méretek ‒ termék mélysége 336 mm
• Méretek ‒ termék magassága 280 mm
• Méretek ‒ termék szélessége 449 mm
• Nettó tömeg 10 kg
• Sütőtérfogat 17 l


Útközbeni használatra tervezve - strapabíró, és kényelmi funkciói könnyebbé teszik a sofőrök életét: Ez a mikrohullámú sütő három sütési szintet és kiolvasztási funkciót kínál. Könnyen használható és egyszerűen tisztítható a szokásos forgótányér helyett stabilan rögzített kerámialemeznek köszönhetően. A könnyed, trapéz forma úgy lett megtervezve, hogy tökéletesen illeszkedjen teherautók fülkéjébe.


A beszereléstől a főzésig és a tisztításig – ezzel a mikrohullámú sütővel minden egyszerű! A tartós, utazás közbeni életciklusra tervezett kialakítás és a kényelmes funkciók megkönnyítik az étkezéseket. A Dometic MWO 24 mikrohullámú sütő három sütési szintet és kiolvasztási funkciót kínál: mindent, amire szükség lehet egy teherautó konyhájában! Könnyen használható és egyszerűen tisztítható a szokásos forgótányér helyett stabilan rögzített kerámialemeznek köszönhetően. A könnyed, trapéz forma úgy lett megtervezve, hogy tökéletesen illeszkedjen teherautók fülkéjébe. Pont belefér számos tárolórekeszbe. A beszerelés is egyszerű feladat, hiszen a rögzítő alap garantálja a biztos tartást. Az MWO 24 beépített 24 V-os tápellátással rendelkezik, ezért nincs szükség külön inverterre. Meleg vacsora kemény munka nélkül!

Dometic MWO 24 Mikrohullámú sütő inverterrel, 24 V, 500 W kapcsolódó szolgáltatásai

Gépjármű elektronikai termékek és tartozékok szervize

Vállaljuk Dometic márkájú gépjármű elektronikai termékek és tartozékok (inverter, generátor, akkumulátor töltő, parkolássegéd, tolatókamera, hűtőtáska, hűtőláda, stb.) javítását. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és termék típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

Gépjármű elektronikai termékek és tartozékok beépítése

Cégünk vállalja Dometic gépjármű elektronikai termékek beépítését személyautókba, tehergépjárművekbe, buszokba és egyéb speciális gépjárművekbe (kamion, tűzoltóautó, mentőautó, fedett gépjármű, taxi, stb.) Legyen szó akár Dometic inverterről, generátorról, akkumulátor töltőről, tolatásjelzőről, parkolást segítő tolatókameráról vagy hűtőládáról, beépítésüket budapesti telephelyünkön tudjuk vállalni. Egyedi kialakításokat a legmagasabb minőségben garantáljuk. Vízi járművekre a telepítést kikötőben vagy száraz dokkban vállaljuk.