Dometic HUB 2 pavilon

DOM-437-999
Dometic HUB 2 pavilon
Dometic HUB 2 pavilon         Dometic HUB 2 pavilon         Dometic HUB 2 pavilon

Dometic HUB 2 pavilon legfontosabb tulajdonságai

• Méretek: 2,3 m (szélesség) x 2,3 m (magasság) x 2,3 m (mélység) x 8,94 kg
• Vadonatúj, újrahasznosított műanyagpalackból készült, környezettudatos poliészterünk nagy teljesítményű és kiemelkedően megbízható
• WEATHERSHIELD™ REDUKCIÓ: vízálló, könnyű és környezetbarát
• QUICKPITCH™ KÖTÉLRENDSZER segítségével másodpercek alatt felállítható
• Kiválóan védett, tartós és egypontos felfújású Air Frame technológia
• A felcsatolható alaplap kényelmet és védelmet nyújt
• A képen az 9120001968 típusszámú verzió látható, az ár is erre vonatkozik

Bruttó ár: 270.510,- Ft (Nettó ár: 213.000,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Dometic HUB 2 pavilon további tulajdonságai

WEATHERSHIELD™ REDUX
Vízálló, könnyű és környezetbarát. Ezt az anyagot újrahasznosított műanyag palack fonalból szőtték, így kompromisszumok nélkül nyújt megbízható védelmet az elemekkel szemben.

QUICKPITCH™ KÖTÉLRENDSZER
Másodpercek alatt felállítható. Cövekelje le szorosan az alsó zsinórt, majd a csat segítségével állítsa be a feszességet.

EGYPONTOS FELFÚJÁS
Az egypontos felfújható előtetők egyetlen külső felfújó szelep segítségvel állíthatók fel.

LEVEHETŐ TALAJTAKARÓ
Az újrahasznosított műanyag palackokból készült HUB 2 felcsatolható alaplap kényelmet és védelmet nyújt a nedves vagy zord terepen.

A TÁRSASÁGI ÉLET FÓKUSZPONTJA
Mivel kialakítása eleve társasági, a Dometic HUB a szabadtéri élet új központja. Akár a strandon pihen, akár terepezik a barátaival, akár csak gyors és kényelmes fedett helyre van szüksége a kertben vagy a parkban – a Dometic HUB fedelet biztosít Ön számára. Hozza hát össze a társaságot, hogy osztozzanak az élményekben.

MARADJON MÉG TOVÁBB A SZABADBAN
Ez a gyors és hatékony fedett pavilon gondoskodik róla, hogy Ön akkor is folytathassa, amit szeret, amikor lemegy a nap, feltámad a szél vagy leszakad az ég. A HUB azt a szabadságot nyújtja Önnek, amiben a kényelmüket illető teljes bizalommal adhatja át magát a családjával vagy barátaival megélt pillanatok örömének.

ÉLVEZZE A SPONTANEITÁST
Élvezze a spontaneitást, táborozzon le és kerüljön közeli és személyes viszonyba a természettel. A HUB bármilyen környezetben használható; különleges jellemzői, tartós szövetei és okos kialakítása lehetővé teszi, hogy Ön könnyen átmehessen egyik kiváló szabadtéri helyszínről a másikra – bebiztosítva ezáltal, hogy napkeltekor Ön legyen az első, aki a túraösvényre lép.

Dometic HUB 2 pavilon kapcsolódó termékei