Dometic CUP50 rozsdamentes acél csésze, 500 ml, sötétszürke (kifutott)

DOM-225-999
Dometic CUP50 rozsdamentes acél csésze, 500 ml, sötétszürke
Dometic CUP50 rozsdamentes acél csésze, 500 ml, sötétszürkeDometic CUP50 rozsdamentes acél csésze, 500 ml, sötétszürkeDometic CUP50 rozsdamentes acél csésze, 500 ml, sötétszürke

Dometic CUP50 rozsdamentes acél csésze, 500 ml, sötétszürke legfontosabb tulajdonságai

• Kapacitás: 500 ml
• Minden szabványos pohártartóba beleillik
• Tartós kialakítása kényelmes, ergonomikus kialakítás
• Egymásba helyezve könnyen tárolhatók
• BPA-mentes
• Mosogatógépben mosható

A termék nem rendelhető.
Ennek oka, hogy vagy a gyártónál már nem elérhető az adott termék vagy mi döntöttünk úgy, hogy már nem forgalmazzuk. Helyettesítő termék ajánlásáért lépjen kapcsolatba velünk!

Dometic CUP50 rozsdamentes acél csésze, 500 ml, sötétszürke további tulajdonságai

• termék mélysége: 88.50 mm
• termék magassága: 128 mm
• termék szélessége: 88.50 mm
• nettó tömeg: 0.08 kg
• szín: sötétszürke

A Dometic csészék 100%-ban könnyű és rendkívül tartós rozsdamentes acélból készülnek. Lekerekített szélének köszönhetően kellemes érzés a csészéből inni, ráadásul mosható mosogatógépben, és a széles szájának köszönhetően könnyen tisztítható. A könnyű tárolás érdekében a csészék kényelmesen egymásba rakhatók, a több különböző színnek köszönhetően pedig könnyű megjegyezni, hogy a kempingben vagy a kerti sütögetésnél melyik kié. Víz, üdítő vagy akár bor fogyasztására is alkalmas.

Dometic CUP50 rozsdamentes acél csésze, 500 ml, sötétszürke kapcsolódó média

Dometic_termoszok_bogrek
Dometic_termoszok_bogrek_2

Dometic CUP50 rozsdamentes acél csésze, 500 ml, sötétszürke kapcsolódó szolgáltatásai

Gépjármű elektronikai termékek és tartozékok szervize

Vállaljuk Dometic márkájú gépjármű elektronikai termékek és tartozékok (inverter, generátor, akkumulátor töltő, parkolássegéd, tolatókamera, hűtőtáska, hűtőláda, stb.) javítását. Ezen gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és termék típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

Gépjármű elektronikai termékek és tartozékok beépítése

Cégünk vállalja Dometic gépjármű elektronikai termékek beépítését személyautókba, tehergépjárművekbe, buszokba és egyéb speciális gépjárművekbe (kamion, tűzoltóautó, mentőautó, fedett gépjármű, taxi, stb.) Legyen szó akár Dometic inverterről, generátorról, akkumulátor töltőről, tolatásjelzőről, parkolást segítő tolatókameráról vagy hűtőládáról, beépítésüket budapesti telephelyünkön tudjuk vállalni. Egyedi kialakításokat a legmagasabb minőségben garantáljuk. Vízi járművekre a telepítést kikötőben vagy száraz dokkban vállaljuk.