Dometic Cool-Ice CI 85W passzív hűtőláda világos szürke 86L

DOM-428-999
Dometic Cool-Ice CI 85W passzív hűtőláda világos szürke 86L
Dometic Cool-Ice CI 85W passzív hűtőláda világos szürke 86L

Dometic Cool-Ice CI 85W passzív hűtőláda világos szürke 86L legfontosabb tulajdonságai

• Tárolókapacitás: 86 liter
• Passzív hűtőláda kerekekkel és kihúzható fogantyúval
• Méretek: 525 mm (mélység) x 432 mm (magasság) x 840 mm (szélesség) x 14.6 kg
• A vastag szigetelés és az egyedi tömítéskialakítás révén a jég tovább tart
• Higiénikus és könnyen tisztítható, nagy átmérőjű lefolyódugóval
• Kényelmes hosszú fogantyúval és kerekekkel
• Erős, varrás nélküli, élelmiszeripari minősítésű polietilén kialakítás
• Beépített polietilén lábak
• Praktikus lekötözési pontok a fogantyúk alatt
• Beépített zsanérok rozsdamentes acél rudakkal és tartós guminyelvekkel

Bruttó ár: 183.261,- Ft (Nettó ár: 144.300,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Dometic Cool-Ice CI 85W passzív hűtőláda világos szürke 86L további tulajdonságai

Tartozékok minden helyzetre
Az új Dometic Cool-Ice passzív boxok kialakításánál az elérhető tartozékok és a felhasználóbarát megközelítés volt az elsődleges. Az új passzívbox-tartozékok sorozata kényelmet nyújt utazás közben, biztosan tartja a passzív boxot különböző helyeken, az élelmiszerek és italok jobb rendszerezettségét teszi lehetővé, valamint tartóként szolgál italainak vagy horgászbotjának! Erős, ergonomikus fogantyúk a szállítás megkönnyítéséhez.


Remekül tömítő kialakítás

Magas külső hőmérséklet? A Dometic passzív boxoknak ez nem jelent problémát. A Cool-Ice ládák hihetetlenül hatékony szigeteléssel rendelkeznek, így a jégakkuk vagy jégkockák behelyezése után frissen tartják az élelmiszereket, halat, csalétkeket és vadhúst. A használattól és az időjárástól függően egyhuzamban akár több napig is. Ezen kívül az ütésálló és varrat nélküli műanyagból készült ládák minden egyes részét a legnehezebb körülményekre tervezték. Ez a megbízható passzívbox erős és vastag, hűtőosztályú habszigeteléssel rendelkezik, melynek egyedi labirintustömítéses kialakítása tovább tartja belül a hideg levegőt, kívül pedig a meleget. Ez biztosítja, hogy a jég sokkal tovább tartson, még kedvezőtlen külső hőmérsékletek esetén is.


Napokig megfagyva tartja a jeget

A Dometic Cool-Ice passzív boxok, mint például a Dometic Cool-Ice CI 85W, tökéletes hűtőmegoldást nyújtanak, ha nincs egyszerűen elérhető áramellátás. A jeget fagyasztva tartja napokig – akár tíz napig, a típustól, a használattól és a körülményektől függően. A vastag, hűtőminőségű habszigetelés és a labirintustömítéses kialakítás együttese hosszabb jégélettartamot biztosít. A rotációs öntéses kialakításnak köszönhetően nincsenek varratok, ahol a hő be- vagy a hideg kijuthatna! A Cool-Ice passzív boxok rendkívül erősek, tartósak és könnyen tisztíthatóak. A WCI 85W típus különleges jellemzője a szállítást megkönnyítő kényelmes fogantyú és a kerekek!

Dometic Cool-Ice CI 85W passzív hűtőláda világos szürke 86L kapcsolódó termékei