Dometic CFX3 95DZ mobil kétzónás kompresszoros hűtőláda, 93L

DOM-238-999
Dometic CFX3 95DZ mobil kétzónás kompresszoros hűtőláda, 93L
Dometic CFX3 95DZ mobil kétzónás kompresszoros hűtőláda, 93LDometic CFX3 95DZ mobil kétzónás kompresszoros hűtőláda, 93L

Dometic CFX3 95DZ mobil kétzónás kompresszoros hűtőláda, 93L legfontosabb tulajdonságai

• Bőséges, 93 literes teljes térfogat
• A CFX3 alkalmazás lehetővé teszi a hőfok szabályozását Wi-Fi-n vagy Bluetoothon keresztül is, továbbá a korábbi teljesítményadatok is lehívhatók
• A nagy teljesítményű VMSO3 kompresszoros hűtőtechnológia hatékonyan hűt +20 °C és –22 °C között
• Strapabíró, könnyű ExoFrame-kialakítás ütközőkerettel védett szélekkel és alumíniumötvözet fogantyúkkal rendelkezik
• A külön szabályozható hőmérsékletű, kétzónás tárolórekesz rugalmas használatot biztosít
• Digitális kijelző a hűtőláda egyszerű kezeléséhez
• Méretek: 530 mm (mélység) x 472 mm (magasság) x 962 mm (szélesség)
• Tömeg: 29,8 kg
• Bemeneti feszültség (váltakozó áram): 100-240 V
• Bemeneti feszültség (egyenáram): 12/24 V
• Névleges bemeneti áramerősség (egyenáram): 10.4 A
• Névleges bemeneti teljesítmény (váltakozó áram): 60 W
• Bemeneti frekvencia: 50/60 Hz

Bruttó ár: 543.433,- Ft (Nettó ár: 427.900,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Dometic CFX3 95DZ mobil kétzónás kompresszoros hűtőláda, 93L további tulajdonságai

Ebben a csúcsminőségű, elektromos hűtőládában kedvenc ételeiből és italaiból még többet vihet magával bárhová. Robusztus kialakítása mostoha szabadtéri körülményekhez készült. Élvezze kényelemben az erőteljes és hatékony hűtést egy mobilalkalmazás használatával, amely a kezébe adja a Dometic CFX3 vezérlését. Utazzon messzebb, maradjon tovább, és szerezzen még több élményt.


A Dometic CXF3 jóvoltából szabadtéri élményeit úgy szervezheti, ahogy eddig soha. A CFX3 lehetőséget kínál arra, hogy változtasson gondolkodásmódján és saját kényelmét tegye az első helyre. Úton vagy terepen, eldugott helyeken vagy az otthoni kertben, szokásos és szokatlan kalandozásai során biztonságosabb élelmiszereket fogyaszthat, kevesebb hulladék képződik, így minden erejével arra koncentrálhat, hogy a nagy pillanatokban jelen lehessen.


Rugalmas áramellátási lehetőségek
Üzemeltethető egyen- és váltóáramról is.


Robusztus kialakítás

Védőkeretek óvják a készüléket a sérülésektől.


Hatékony áramfogyasztás
Optimalizált VMSO3 kompresszoros hűtőtechnológia.


Felhasználóbarát kezelőfelület
A stílusos, magasfényű TFT LCD felhasználói kezelőfelület kijelzi a működési állapotot.


Kényelmes CFX3 alkalmazás
Hőmérséklet-szabályozás és teljesítménymonitorozás a CFX3 alkalmazással.


Könnyen hordozható
Erős alumíniumötvözet hordozófogantyúkkal rendelkezik.


Maximális hatékonyság és kapacitás
Belső kialakításnak köszönhetően elképesztő mennyiségű étel- és italfélét tárolhat a Dometic CFX3 hűtőládában. A CFX3 nem rendelkezik külön tejtermék rekesszel, így több hely marad az Ön kedvenc élelmiszereinek. A kivehető elválasztórács segítségével rendezze be tetszése szerint a hűtőteret és élvezze a hideg levegő egyenletesebb elosztását, amit az immár valamennyi belső falra kiterjedő, megnövelt elpárologtató biztosít.


Kövesse nyomon a hűtőláda áramfogyasztását, bármerre is jár
A CFX3 alkalmazás a csatlakoztathatóság és a vezérlés teljesen új szintjét kínálja. Ingyenesen letöltheti az App Store-ból és a Google Play Store-ból, és okostelefonján keresztül kapcsolódhat az elektromos hűtőládájához. Távolról is felügyelheti hűtőládája hőmérsékletét, akár a járműve első üléséről, akár egy utazással töltött, kimerítő nap végén, az ágyából. Felhasználóbarát felületének köszönhetően most minden eddiginél egyszerűbben nyomon követheti a CFX3 hűtési állapotát. Ha véletlenül nyitva felejtené a CFX3 fedelét, az alkalmazás egy értesítést küld Önnek, hogy zárja le. Amikor a hűtőláda működik, az alkalmazás részletes feljegyzéseket készít a hőmérsékletről és a teljesítményfelvételről, hogy tisztában legyen a korlátaival a következő utazásakor. Induljon felfedező útra és élvezze a nyugalmat.


Digitális kijelző a hűtőláda egyszerű kezeléséhez
A CFX3 sorozat könnyen leolvasható, nagyfelbontású színes kijelzőpanelt kapott, amely megjeleníti a hűtőláda hőmérsékletét és állapotát. Több védelmi rendszer is található beépítve a kijelzőbe, többek között karcálló fedél és IP64 érintésvédelmi osztályú, por- és cseppálló ház, így magabiztosan utazhat bárhová. A továbbfejlesztett USB-port most a kijelzőpanelen található a hordozható készülékek gyorsabb és ergonomikusabb töltéséhez. Az intuitív felhasználói felület színes ábrákkal jeleníti meg a feszültséget, a Bluetooth/WiFi-kapcsolat állapotát és a hőmérsékletet. A hűtőláda működési beállításai egyetlen gombnyomásra módosíthatók az egyszerű menüből.


Évek innovációja a tökéletes hűtésért
A Dometic CFX3 55 készülékkel úgy szervezheti szabadtéri kalandozásait, ahogy eddig még soha. A VMSO3 típusú, változtatható fordulatszámú, optimalizált szoftverrel működő, piacvezető kompresszorunk kiváló hűtést és hatékony áramfogyasztást biztosít. A CFX3 tartós védőkerettel rendelkezik, amely megóvja a hűtőláda széleit, így ideálisan használható a legmostohább utazásokhoz is. Erős, rugós alumíniumfogantyúinak köszönhetően könnyen felemelhető és hordozható. Állítsa be a CFX3 TFT kijelzőjén a kívánt hőmérsékletet, és pakolja meg a ládát kedvenc élelmiszereivel. Töltse le a CFX3 alkalmazást és túrázgasson gondtalanul. Miután a CFX3 hűtőt csatlakoztatta a telefonjához, beállíthatja az ideális hőfokot, valamint lehívhatja a részletes energiafogyasztási és hőmérsékleti előzményeket. Tartozékválasztékunk is rendelkezésére áll, hogy a legtöbbet hozhassa ki hűtőládájából, például egy tartós szigetelő- és védőhuzat segítségével.


Egyéb tulajdonságok:
• A könnyen leolvasható, nagy felbontású színes kijelző és a puha érintőgombok lehetővé teszik a gondmentes kezelést és a hűtőteljesítmény figyelemmel kísérését.
• PU (Polyurethane) szigetelés
• R134a típusú hűtő
• A háromfokozatú dinamikus akkumulátorvédelem megakadályozza a jármű akkumulátorának teljes lemerülését, vagy lehetővé teszi a mélykisütést munkaakkumulátorok használatakor
• 5V, 2A USB-port
• Kivehető kosárbetétekkel és térelválasztókkal szállítjuk az optimálisan rendszerezett tárolás érdekében
• 55.00 mm vastagságú szigetelés
• 2.00 m hosszúságú tápvezeték

Dometic CFX3 95DZ mobil kétzónás kompresszoros hűtőláda, 93L kapcsolódó média

Dometic_CFX3_95DZ
Dometic_CFX3_hutoladak
Dometic_CFX3_hutoladak_2

Dometic CFX3 95DZ mobil kétzónás kompresszoros hűtőláda, 93L kapcsolódó termékei