Antilaser Connect Bluetooth (GEN.3) beépíthető modul (kifutott)

780-013-999
Antilaser Connect Bluetooth (GEN.3) beépíthető modul

Antilaser Connect Bluetooth (GEN.3) beépíthető modul legfontosabb tulajdonságai

• Segítségével a lézerblokkolót lehet összekötni iOS (iPhone) vagy Android alapú telefonnal
• Kalibrálás, vezérlés és audiovizuális kijelző AL Priority rendszeredhez okostelefonon keresztül
• Gen.3 változat

A termék nem rendelhető.
Ennek oka, hogy vagy a gyártónál már nem elérhető az adott termék vagy mi döntöttünk úgy, hogy már nem forgalmazzuk. Helyettesítő termék ajánlásáért lépjen kapcsolatba velünk!

Antilaser Connect Bluetooth (GEN.3) beépíthető modul további tulajdonságai

ALP CONNECT BLUETOOTH MODULKALIBRÁLÁS, VEZÉRLÉS, ÉS VIZUÁLIS KIJELZŐ AL PRIORITY RENDSZEREDHEZ OKOSTELEFONON KERESZTÜL.


AL Priority lézerblokkolód szenzorainak telepítése után a központi egységet az autó motorterében vízmentesen elhelyezve nincs szükség a jármű tűzfalán további kábelekkel bejutni. A kapcsolatot és a kommunikációt az AntiLaser BlueTooth technológiás kiegészítője oldja meg számodra, elsőként az aktív lézervédelmi rendszerek piacán.

Az ALP Connect modul egy speciális bluetooth modul, AL Priority rendszerekhez fejlesztve. A modult a motortérben a központi egységre csatlakoztatjuk, s a készülékünk máris kommunikációra (és egyéb műveletekre) kész az utastérben elhelyezett okostelefonunkkal.


Az okostelefonunkra ingyenesen letölthető alkalmazás rögtön alkalmassá teszi azt bluetooth modulunk jelének fogadására. Így kapunk egy nagyon szép, letisztult grafikus kijelzőt AL Priority készülékünkhöz, mely vizuálisan és audio (beszéd) is tájékoztat riasztáskor, legyen az sebességmérő lézerre történő riasztás, vagy a parkolószenzor funkció riasztása közelgő objektumra. Mindezt a telefonunkon keresztül.


Az ALP Connect programmal és telefonunk érintő képernyőjének segítségével vezérelhetjük a továbbiakban rendszerünket. Például választhatunk az AL Priority három üzemmódja közül, amelyiket használni szeretnénk:


Az ALP Connect alkalmazás funkciói:

- Tűéles, modern kijelző AL Priority készülékedhez

- Instant 'Kill-Switch' funkció: lézerblokkoláskor sebességünk korrigálása után a telefon képernyőjének egyszeri megérintésekor készülékünk átvált 'csak érzékelő' üzemmódba, így a blokkoló jel azonnal megszűnik.

- Érintőképernyős vezérlés: az AL Priority készülék gyakorlatilag valamennyi funkcióját telefonunk érintőképernyőjén keresztül érhetjük el, a rendszert beállíthatjuk, megváltoztathatjuk egyéni igényszintünknek megfelelően.

- Sebességkijelzés: km/h vagy mph választható (telefonos GPS funkció szükséges!)

- Hang- és beszédriasztás: választható férfi/női hanggal.

- Egyszerű és bővített riasztási mód: választható egyszerű riasztás, és bővített is, ahol pl. a lézer nevéről, valamint a mérés irányáról is értesülhetünk (elölről vagy hátulról mérnek stb.).


Az ALP Connect modul a következő készülékekkel kompatibilis:
ANDROID: Minden androidos okostelefon amin legalább 4.3-as Android fut, pl. Samsung S4/S5, HTC One M8, LG G2 stb.iOS: iOS 7.0 (vagy későbbi) op. rendszerrel ellátott iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPad Wi-Fi (3rd generation), iPad Wi-Fi + Cellular (3rd generation), iPad Wi-Fi (4th generation), iPad Wi-Fi + Cellular (4th generation), iPad mini Wi-Fi, iPad mini Wi-Fi + Cellular, iPad Air, iPad Air Wi-Fi + Cellular, iPad mini Retina kijelzővel, iPad mini Retine kijelzővel Wi-Fi + Cellular, és iPod touch.

Az ALP Bluetooth lézerblokkoló vezérlő a legújabb Iphone és Adroid készülékeken is működik.

Antilaser Connect Bluetooth (GEN.3) beépíthető modul kapcsolódó kifutott termékei

Kifutott Antilaser termékek