AdvanceTec Negative Pulse 4 férőhelyes PC szoftver vezérelt analizáló (kifutott)

ACT-010-999
AdvanceTec Negative Pulse 4 férőhelyes PC szoftver vezérelt analizáló

AdvanceTec Negative Pulse 4 férőhelyes PC szoftver vezérelt analizáló legfontosabb tulajdonságai

• PC-hez szükséges csatlakoztatni
• Valós idejű akkumulátorfigyelés
• Grafikus megjelenítés
• Több töltési ciklus is meghatározható
• Töltő, kondícionáló és analizátor egyben
• Speciális negatív impulzusos töltési technológia
• Cserélhető adapterek különböző akkumulátorokhoz
• 4 egymástól független töltőcsatorna
• Felhasználóbarát kezelés
• Használatával megszüntethető a memóriaeffektus
• Hosszú távon is biztonságosan bennehagyható az akkumulátor
• Az ár a töltő adaptert tartalmazza!

A termék nem rendelhető.
Ennek oka, hogy vagy a gyártónál már nem elérhető az adott termék vagy mi döntöttünk úgy, hogy már nem forgalmazzuk. Helyettesítő termék ajánlásáért lépjen kapcsolatba velünk!

AdvanceTec Negative Pulse 4 férőhelyes PC szoftver vezérelt analizáló további tulajdonságai

Az AdvaceTec negatív impulzusos regeneráló töltő és analizló kondícionálja és gyorstölti NiCd, NiMH és Li-ion típusú akkumulátorait. Mindezt teszi egy töltési ciklusban a nélkül, hogy az akkumulátorokat először lemerítené. Az AdvanceTec által szabadalmaztatott töltési eljárás során váltakozva 1 másodpercig pozitív impulzust majd 5 miliszekundumig negatív impulzust ad az akkumulátornak melynek következtében megszünnek a cellákban kialakult gázbuborékok amelyek az úgynevezett memória effektust okozzák. A töltőkészülék folyamatos használatával az akkumulátorok élettartama akár duplázódhat vagy triplázódhat. Az AdvanceTec negatív impulzusos töltési technológiáról bővebben az alábbi linken találhat angol nyelvű információt. A szabadalmaztatott töltési eljárás a következő előnyöket biztosítja az Ön számára:

Univerzális tápellátás: A töltő berendezés AC/DC áramforrásról egyaránt üzemeltethető.

Jelentős élettartam növekedés: Az akkumulátorok minden egyes töltési ciklussal egy speciális kondicionáláson is átesnek, amellyel drámaian megnő az az idő, amíg akkumulátorát üzemben tudja tartani. Az akkumulátorcellák memória effektusa a kondícionálással megszűnik.

Univerzális akkumulátortöltő: Kondícionálja és gyorstölti NiCd, NiMH és Li-ion akkumulátorait a nélkül, hogy lemerítené azokat. (Az akkumulátor kémiai összetételének megfelelően szükséges töltő betétet rendelni.)

Cserélhető adapterek: Ahogy Ön fejleszti rádiókészletét úgy valószínűleg változnak az akkumulátorok típusai is. AdvanceTec termékekkel Ön könnyedén tudja változtatni a töltő betéteket, így megkíméli saját magát az újabb töltő vásárlásától. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy amennyiben vásárol egy AdvanceTec töltőt, úgy jó eséllyel az lesz az utolsó akkumulátor töltő amelyet valaha vásárol, hiszen az adapterek cseréjével akkumulátortípusok széles választéka elérhető.

Állandó készenlét: A feltöltött akkumulátorok hosszú távon is a töltőkben hagyhatók a nélkül hogy azok túlmelegednének vagy túltöltődnének. Így Önt mindig maximális töltöttségű akkumulátorok várják bevetésre készen.

Kapacitáskijelző: A töltő egy gombnyomásra teljesen lemeríti majd feltölti az akkumulátort, ezzel felméri annak kapacitását melyet az LCD kijelzőn megjelenít az Ön számára. Ezzel a módszerrel Ön könnyedén eltudja dönteni, hogy az akkumulátor megérett-e már a cserére vagy még megfelelő kapacítással bír a használathoz.

A töltőhöz elérhető adapterekről érdeklődjön eladónknál. Az oldalon feltünntetett ár tartalmazza a töltőhöz szükséges adaptert.