3M X5014VE-CE SecureFit biztonsági védősisak

PEL-292-999
3M X5014VE-CE SecureFit biztonsági védősisak

3M X5014VE-CE SecureFit biztonsági védősisak legfontosabb tulajdonságai

• 6 pontos racsnis felfüggesztés lehetővé teszi a viselő számára a magasság és az illeszkedés testre szabását
• Számos 3M fülvédővel és egyéb tartozékkal együtt párosítható
• A hegymászósisakok által inspirált, perem nélküli kialakítással, amely tiszta kilátást biztosít felfelé
• A 3M Uvicator érzékelő korong jelzi, ha a védősisakot túlzottan kitette az UV-sugárzás, és ideje kicserélni azt
• Testre szabhatja az illeszkedést többféle függőleges beállítási szintekkel
• Opcionális szellőzőnyílások

• Csomagolási egység: 4 darab
Bruttó ár: 41.275,- Ft (Nettó ár: 32.500,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

3M X5014VE-CE SecureFit biztonsági védősisak további tulajdonságai

A 3M SecureFit X5000 sorozatú védősisakok kényelmet és biztonságot nyújtanak a munkavállalók számára a legkülönbözőbb helyzetekben. Olyan jellemzőkkel, mint a hegymászósisak ihlette kialakítás, amely megfelel a munkavédelmi követelményeknek; kompatibilitás a különböző 3M arcvédővel, fültokokkal és egyéb tartozékokkal; valamint az exkluzív 3M nyomásdiffúziós technológiát tartalmazó felfüggesztés.


A biztonságos és kényelmes fejvédelemhez szerezze be a 3M SecureFit X5000VE-CE sorozatú bukósisakot. Ideális a legkülönbözőbb helyzetekben, beleértve a magasban végzett munkát vagy a nehéz gépekkel vagy más veszélyekkel járó ipari munkákat. Szellőzős védősisakunkat úgy terveztük és tanúsítottuk, hogy megfeleljen mind az EN12492, mind az EN397 szabványoknak, és az egyedülálló 4 pontos állpánt választó rendszerrel a munkahelyi biztonsági követelményektől függően válthat bármelyik között. A modern hegymászósisakok által inspirált, perem nélküli kialakítás tiszta kilátást biztosít felfelé, így tisztában maradhat a környezetével és elkerülheti a veszélyeket. A hat különböző beállítással a különböző fejformákhoz igazíthatod. A könnyen állítható, 6 pontos racsnis felfüggesztési rendszerrel szükség szerint simán meghúzhatod a fejpántot. Az exkluzív, szabadalmaztatott 3M Pressure Diffusion technológiával rendelkezik, amely nem csak biztonságos illeszkedést biztosít, hanem a homloknyomás akár 20%-os csökkentésével a hagyományos sisakfelfüggesztésekhez képest hozzájárul a kényelem javításához is. Ez a sisak rendelkezik egy szabadalmaztatott 3M UVicator érzékelővel, amely vörösről fehérre vált, ha káros ultraibolya (UV) fénynek van kitéve. Mivel az UV sugarak hatására a védősisak héja törékennyé válhat és veszélyeztetheti a védelmi szintet, az érzékelő színváltása jelzi, hogy ideje kicserélni a sisakot. A tartozékfoglalatokat és a klipszeket úgy tervezték, hogy kompatibilisek legyenek a különböző 3M fültokokkal és egyéb tartozékokkal. Emellett megfelel az EN50365 1000 Vac szabványnak is. Kérjük, vegye figyelembe: az X5000 vagy EN12492 (hegymászósisakok), vagy EN397 (ipari védősisakok) üzemmódban működik, de nem tud egyszerre mindkét EN-szabványnak megfelelni.