3M Peltor X4P3 sisakra szerelhető hallásvédő fültok

PEL-125-999
3M Peltor X4P3 sisakra szerelhető hallásvédő fültok
3M Peltor X4P3 sisakra szerelhető hallásvédő fültok3M Peltor X4P3 sisakra szerelhető hallásvédő fültok3M Peltor X4P3 sisakra szerelhető hallásvédő fültok
3M Peltor X4P3 sisakra szerelhető hallásvédő fültok

3M Peltor X4P3 sisakra szerelhető hallásvédő fültok legfontosabb tulajdonságai

• Zajcsillapítás SNR: 32 dB
• Nagy teljesítményű hallásvédő védelmet nyújt a nagy szintű zajok ellen, miközben megtartja az esztétikus, elegáns és vékony profilú formatervezését
• Az innovatív tömítőgyűrű kiváló akusztikus védelmet biztosít, különösen az alacsony frekvenciájú hangok ellen
• Vékonyabb és könnyebb a hasonló csillapítással rendelkező termékekhez képest
• Vékony profilú kialakítás
• A dupla fejpántos kialakítás segít csökkenteni a melegedést, valamint jó illeszkesét és egyensúlyt biztosít
• Az innovatív tömítőgyűrű és az új fülpárna-technológia kiváló védelmet nyújt az alacsony frekvenciák ellen

• Csomagolási egység: 10 darab
Bruttó ár: 15.240,- Ft (Nettó ár: 12.000,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

3M Peltor X4P3 sisakra szerelhető hallásvédő fültok további tulajdonságai

• A termoplasztikus poliuretán (TPU) puha külső csészebevonat véd a kopástól és az ütődésektől

A 3M PELTOR X4 fülvédők könnyű és vékony hallásvédők, amelyek innovatív habszivacs fülkagylóbetétekkel és távtartókkal rendelkeznek, hogy növeljék a csillapítást és védelmet nyújtsanak az alacsony frekvenciák ellen akár 33 dB-ig. Elektromosan szigetelt, kettős fejpánttal rendelkeznek, amely csökkenti a fej tetején kialakuló hőképződést.

A közepes és magas zajszintek elleni nagy teljesítményű hallásvédelemhez használja a 3M PELTOR X4 fülvédőt. A 3M PELTOR X4 fülvédők élénkzöld színkóddal vannak ellátva, így egyszerűen kiválasztható a megfelelő védelmi szint az X sorozatból. A 3M legendás hallásvédelmi tudását a fejlett technológiával kombinálva fülvédőink speciálisan kialakított távtartót és új fülpárna technológiát tartalmaznak, amely a zajcsökkentést a felesleges tömeg és súly nélkül javítja. Ez azt jelenti, hogy az X4 könnyű és még áramvonalasabb más nagy csillapítású fülvédőkhöz képest, miközben akár 33 dB-ig csökkenti a zajt. Az elektromosan szigetelt, kettős fejpánt kialakítása segít csökkenteni a fej tetején kialakuló hőképződést, a műanyaggal bevont rozsdamentes acélhuzal pedig a 3M által kínált legstrapabíróbb fejpántot teszi. Egyszerre erős és kényelmes, mivel a lapos, széles fejpánt puha műanyag bevonattal rendelkezik, amely stabil nyomást biztosít a fej tetején. A szabadon lévő fém hiánya azt jelenti, hogy a termék "dielektromos", ami elektromos ellenállást biztosít a szikra vagy töltés kockázatával járó alkalmazásokhoz. A gondosan formázott csúszkák biztosítják, hogy a fülvédő könnyen beállítható legyen a fejre helyezve. A széles, puha habszivacs fülpárnák segítik a dolgozók kényelmét, míg a vékony csészék jobb kompatibilitást biztosítanak más biztonsági felszerelésekkel. A higiéniai készletként kapható párnák és habbetétek könnyen cserélhetők, ha elhasználódnak vagy megsérülnek, ezzel segítve a termék élettartamának meghosszabbítását. Sisakra szerelhető vagy nyakpántos modellként is kaphatók.


A képen az X4P3E-GB típus látható, az ár is erre vonatkozik.