3M Peltor LiteCom fejpántos hallásvédő PMR446 adóvevő rádióval

PEL-160-999
3M Peltor LiteCom fejpántos hallásvédő PMR446 adóvevő rádióval

3M Peltor LiteCom fejpántos hallásvédő PMR446 adóvevő rádióval legfontosabb tulajdonságai

• Védi a hallását (SNR: 32dB)
• Beépített két-irányú kommunikációs rádió
• 8 csatornával a PMR 446MHz-en
• 38 alcsatornával
• 3 km-ig terjedő hatótávolsággal, a körülményektől függően
• Hangvezérelt adásindítás (VOX)
• Hangvisszajelzéses menürendszer
• Energiaellátás: 2db AA (működési idő: kb. 20 óra)
• Automatikus kikapcsolás, akkumulátor állapotjelző
• Elérhető nyakpántos vagy sisakra rögzíthető változatban is

Bruttó ár: 265.557,- Ft (Nettó ár: 209.100,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

3M Peltor LiteCom fejpántos hallásvédő PMR446 adóvevő rádióval további tulajdonságai

A 3M™ PELTOR™ LiteCom headsettel a zajos környezetekben történő kommunikáció egyszerű és biztonságos. A LiteCom egy erős és strapabíró headset, amit arra terveztek, hogy megbirkózzon a különböző munkakörnyezetekben támasztott elvárásokkal. A beépített két-irányú kommunikációs rádió 8 csatornával rendelkezik, 38 alcsatornával és 3 km-ig terjedő hatótávolsággal. Lehetővé teszi a szabad kezekkel történő beszélgetést és biztonságos munkavégzést a veszélyes zajjal teli környezetekben.


A képen az MT53H7A4400-EU típus látható, az ár is erre vonatkozik.


A doboz tartalma:

• LiteCom hallásvédő
• 2db AA típusú elem
• Használati útmutató

3M Peltor LiteCom fejpántos hallásvédő PMR446 adóvevő rádióval kapcsolódó média

3M Peltor LiteCom user instruction

3M Peltor LiteCom fejpántos hallásvédő PMR446 adóvevő rádióval kapcsolódó szolgáltatásai

3M Peltor hallásvédő helyszíni tesztelés

Mi azt szeretjük, amikor a tisztelt ügyfél első kézből tapasztalja meg, hogy milyen az a kommunikációs fültok, amely után érdeklődik. Mekkora a zajcsillapítása? Hogyan illeszkedik a sisakra vagy a fülre? Hogyan lehet URH rádióhoz csatlakoztatni? Kérése esetén lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy saját telepehelyén próbálja ki a kommunikációs fültokot. A megküldött fejszettel akár önállóan, saját maga is végezhet próbát vagy kollégánk közreműködésével is kipróbálható. Ez a próba természetesen minden későbbi kötlezettségtől mentes!

3M Peltor szerviz

Akár itt, akár máshol vásárolta a hallásvédőt, szervizünkben 3M Peltor aktív és passzív hallásvédők és kommunikációs fültokok javítását vállaljuk. A gyártóktól közvetlen alkatrészellátással és szerviztámogatással rendelkezünk. Bizonyos javítási feladatok és rádió típusok esetén azonban szükséges lehet az eszköz visszajuttatása a gyártói szervizbe.

3M Peltor kommunikációs hallásvédő programozása

Vállaljuk az általunk forgalmazott 3M Peltor kommunikációs hallásvédők egyedi szoftveres beállítását. Ezen fültkok beépített PMR446 vagy professzionális URH rádióval rendelkeznek, ezért szoftveres programozásuk lehet szükséges amennyiben egy meglévő rádiós rendszerbe szeretnénk ezeket beilleszteni vagy új beszédcsoportot kialakítani.

3M Peltor hallásvédő karbantartása

Legyen szó akár garanciaidőn belüli vagy azon túli eszközökről, rendszeres karbantartásuk már középtávon is csökkenti azok üzemeltetési költségét és a meghibásodásból eredő eszközkiesést. Cégünk akár eseti jellegű, akár rendszeres karbantartás keretében vállalja 3M Peltor aktív és passzív headsetek és kommunikáicós fültokok karbantartását. Karbantartás során jellemzően a fültokban lévő higiéniás készlet cseréje és a fejszett tisztítása szerepel. Szükség esetén a fültok javítását is elvégezzük. Szerződéses keretben lehetőség van rögzített, fix munkanapon (munkaórán) belüli hibaelhárítás megkezdésre valamint azonnali cserekészülék biztosítására is.

3M Peltor LiteCom fejpántos hallásvédő PMR446 adóvevő rádióval kapcsolódó termékei