3M Peltor ComTac XPI Zöld, kettős vezetékes, NATO J11 fejpántos fültok

PEL-360-999
3M Peltor ComTac XPI Zöld, kettős vezetékes, NATO J11 fejpántos fültok

3M Peltor ComTac XPI Zöld, kettős vezetékes, NATO J11 fejpántos fültok legfontosabb tulajdonságai

• Fejpántos kivitel kettős vezetékkel
• Mikrofon típus: rugalmas
• Zöld színű
• Csatlakozó: NATO J11
• Szintfüggő funkció a környezeti hallgatáshoz
• "Plug and play", nincs beüzemelési idő
• Összehajtható fejpánt a könnyű tárolás és szállítás érdekében
• Működési idő: körülbelül 200 óra (akkumulátor és hőmérséklet függő)
• Külső csatlakozókábel: lehetőséget biztosít a csatlakozásra közvetlenül egy kommunikációs eszközhöz adapteren keresztül
• Rozsdamentes acél drót fejpánt

Bruttó ár: 604.139,- Ft (Nettó ár: 475.700,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

3M Peltor ComTac XPI Zöld, kettős vezetékes, NATO J11 fejpántos fültok további tulajdonságai

3M PELTOR ComTac termékcsalád felbecsülhetetlen értékű eszközöket kínál az impulzushangoknak kitett emberek számára. A ComTac termékek termékek védelmet nyújtanak a káros zajok ellen, miközben beengedik, sőt felerősítik a környezeti hangokat. Az, hogy képes legyen kommunikálni a környezetével, miközben védve van a káros zajszintektől, létfontosságú szükséglet a hadseregben, mind a gyakorlatokon, mind a harci helyzetekben. A zajszint gyakran olyan magas, hogy a megfelelő védelem hiányában azonnali és maradandó halláskárosodást okozhat.


A 3M PELTOR ComTac XPI Headset segítségével megvédheti hallását a káros zajszintektől, javíthatja a helyzetfelismerést, és zajos környezetben is tisztán kommunikálhat a csapattagokkal. Ideális olyan kihívást jelentő környezetekben, ahol a teljesítmény kritikus, mint például a rendőrség vagy a kutató és mentőcsapatok által tapasztaltak. Fekete fejhallgatónk akár 28 dB-es zajszint ellen is véd. Kényelmesen viselhető más védőfelszerelésekkel együtt, és szintfüggő funkcióval rendelkezik, hogy segítsen tudatában maradni és éberen figyelni a környezetét. A két irányú kommunikáció segít a csapatával való koordinációban. A Plug and play funkció azt jelenti, hogy akkor áll készen a munkára, amikor Ön is, nincs beüzemelési idő. A teljesen független, kettős fülhallgatós rendszer lehetővé teszi az átbeszélést, és külső rádiójelhez is csatlakozhat. Az elektronika teljesen a headset házában található, így nincs szükség külön vezérlőegységre, szoftver letöltésére vagy külső áramforrásra, így az áramkimaradásoktól biztonságos védelmet nyújt. A füldugó üzemmód segít fenntartani a helyzetfelismerést, ha füldugóval kombinálja a fejhallgató energiát takarít meg azáltal, hogy használaton kívül automatikusan kikapcsol. Összehajtható fejpánttal rendelkezik a könnyű tárolás és szállítás érdekében, valamint hajlítható mikrofonnal. A MIL-STD-810G, EMC-MIL-STD-461F vonatkozó részei szerint tesztelve.


Ez a cikkszám az MT20H682FB-19B vonatkozik.

3M Peltor ComTac XPI Zöld, kettős vezetékes, NATO J11 fejpántos fültok kapcsolódó termékei