Emos univerzális Izotape szalag 48mm/10m F6030

EMO-112-999
Emos univerzális Izotape szalag 48mm/10m F6030
Emos univerzális Izotape szalag 48mm/10m F6030Emos univerzális Izotape szalag 48mm/10m F6030Emos univerzális Izotape szalag 48mm/10m F6030
Emos univerzális Izotape szalag 48mm/10m F6030
Emos univerzális Izotape szalag 48mm/10m F6030

Emos univerzális Izotape szalag 48mm/10m F6030 legfontosabb tulajdonságai

• Vízálló univerzális ragasztószalag textil hordozón található polietilén fóliából szintetikus gumi alapú ragasztóanyaggal
• Szalag típusa: univerzális öntapadó ragasztószalag
• Szalag szélessége: 48 mm
• Tekercs hossza: 10 m
• Szalag vastagsága: 0,21 mm
• Szín: ezüst
• Ragasztóanyag: szintetikus gumi
• Integrált szövetháló: 70 szál
• UV-ellenálló
• Javasolt alkalmazás: hobbi, műhely, kert
• Méretek: 105 × 48 mm

Bruttó ár: 889,- Ft (Nettó ár: 700,- Ft)
kosárba! árfigyelés
Árfigyelő hozzáadásával értesítést kérhet, ha a termék ára egy adott érték alá csökken. Az árfigyelő használatához rendelkeznie kell felhasználói fiókkal és be kell jelentkeznie.

Emos univerzális Izotape szalag 48mm/10m F6030 további tulajdonságai

A szalag nagy nyújtási erősségű, extrém módon ragad felületek széles tartományára, és kiválóan ellenáll az időjárási körülményeknek. Jól alkalmazható törött locsolótömlők javításához, polikarbonát lapok (medencék, fészerek) tömítéséhez, valamint rögzítéshez és kötözéshez. Kiváló választás ideiglenes javításokhoz, tömítéshez, megerősítéshez és jelöléshez.


Multifunkciós segédeszköz beltéren és kültéren
Szeretne egy multifunkciósan használható segédeszközt a javításoktól az ideiglenes szerelési munkákig? Az univerzális, többcélú, vízálló DUCK TAPE F6030 szalaggal semmi sem jelent többé problémát!


Az öntapadó textilszalag 10 m hosszúságú és 48 mm szélességű ezüst színben található. Kiváló választás tömítéshez, tartáshoz, jelöléshez és javításhoz belső vagy külső alkalmazásokban.


Ez a szalag kétségtelenül felszerelésed egyik leghasznosabb darabja lesz!


Univerzális felhasználás
A többcélú DUCK TAPE egy erős, praktikus és javítószalag számos felhasználási területre. A szövet hordozóra helyezett polietilén fóliával és szintetikus gumiragasztóval ellátott nagy szakítószilárdsággal rendelkezik.


Az extrém jó tapadás és ragadós különböző felületeken, valamint kiváló időjárásállóság jellemzi. A szalag felhasználási lehetőségeinek csak a képzelet szab határt!


Minden problémát megold
Vízállóság, jó tapadás még durva felületeken is, és egyszerű eltávolítás kézi letépéssel. Az F6030 szalag mindezzel rendelkezik, és könnyű kezelhetősége lehetővé teszi, hogy belső és kültéri terekben egyaránt használhassa.


Csőtörést kell javítania, lyukat a sátrában, vagy csak elektromos kábeleket kell védenie, illetve védőfóliát kell rögzítenie? Ennél jobb társat nem találsz!


Univerzális ragasztószalag széleskörű felhasználási lehetőséggel házban és kertben alkalmas reparálásra elrepedt kerti tömlők, polikarbonát panelek (medencék, fészerek) tömítésére, rögzítésére és kötözésre.