Bemutatjuk a Motorola WAVE TLK 100 GSM alapú kézi adó-vevő rádióját

A Motorola Wave felhő alapú rendszer része a PTT szolgáltatást nyújtó GSM alapú TLK 100 adó-vevő rádió. Ez a készülék működéséhez 3G/4G alapú GSM hálózatot igényel, amellyel a készülék gombnyomásra azonnali csoportkommunikációt biztosít a felhasználó részére. Önmagában ez a funkció is számos felhasználási helyzetben ár/érték arányban kedvezőbb lehet mint más rádiós rendszerek, azonban ha figyelembe vesszük, hogy a Motorola Wave rendszerét más rádiós rendszerekkel összekapcsolva egy nagy kommunikációs hálózatot tudunk létrehozni, akkor jelenik meg a Wave termékcsaládban rejlő igazi lehetőség.

Megnézem ezen a linken a Motorola POC rádióit!

Az alábbi videóban a Motorola TLK100 készüléket mutatjuk be:

Motorola Wave TLK 100i GSM alapú PoC adóvevő rádióMotorola Wave TLK 100i GSM alapú PoC adóvevő rádió

A Wave rendszer 3G/4G GSM hálózaton működő előfizetéses rádió rendszer (szolgáltató független), mely egész Európa területén használható. A rádió beépített SIM kártyával érkezik (nem cserélhető ki a felhasználó által). A szerverek Írországban és Hollandiában találhatóak.

A Wave rádiók főbb tulajdonságai

  • A készülék vásárlást követően a felhasználó a https://www.waveoncloud.com/ oldalon történő regisztrációval azonnal lehetőség nyílik a beszédcsoportok kialakítására. A beállításokhoz nincs szükség programozó kábelre, valamint a készülékeket sem kell fizikailag bekérni ezekhez a műveletekhez.
  • Azonnali összeköttetést és csoportos kommunikációt biztosít a PTT (Push to Talk) gomb használatával.
  • Az előfizetéses rendszer egy évig korlátlan használatot biztosít mely lejártakor az ismételt egy évvel meghosszabbítható.
  • A csoport bármikor bővíthető újabb rádiók beszerzésével
  • A Motorola Wave rendszere lehetővé teszi a kommunikációt a TLK100 és TLK150 rádiók valamint és okostelefonra telepített Wave applikáció és a számítógépen elérhető Wave diszpécser rendszere között. 
  • A Motorola Wave PoC rendszer előnye, hogy nincs szükség átjátszós rendszer kiépítésére és telepítésére, vásárlás után azonnal használatható a PoC rádió a meglévő GSM hálózaton.
  • A kijelző nélküli Wave TLK 100 készülék nem vonja el a figyelmet a munkáról, nincsenek fölösleges értesítések vagy üzenetek, mint a mobiltelefonok esetében. A minimális visszajelzést az előlap mögé rejtett matrix LED visszajelző biztosítja. 
  • GPS használatával könnyedén kezelheti az alábbi területeket: munkaerő biztonságának maximalizálása, projekt állapotának ellenőrzése, gyorsabb útvonalak keresése, feladatok módosítása és a csapattagok elhelyezése ott, ahol a legnagyobb szükség van rájuk. Az egyes készülékek helyzetét a Wave applikáción valamit a diszpécser szoftveren láthatja. 
  • IP54 por-és vízálló, strapabíró rádió vékony dizájnnal ötvözve
  • Működés: 300 kontakt (egyedi hívás) és 8 csoport (csoporthívás) (1 csoportban maximum 250 felhasználóval)
  • GSM lefedettség hiányában Wifi-n keresztül is működtethető a rendszer
  • Előfizetést évente szükséges megújítani, anélkül a készülék nem használható
  • A beépített Bluetooth funkcióval külső Bluetooth fejtettet tudunk használni a készülékkel. 

Wave TLK 100 és TLK 150 rádiók megtekintése:

https://www.dnd.hu/motorola-wave-tlk-100-poc-adovevo-radio-1-eves-elofizetessel

 

Motorola Wave PoC rendszer TLK100 és TLK150 rádióval, Wave diszpécser szoftverrel és Wave applikációval

« VOX funkció a kéz nélküli adásindításhoz – 5+1 kérdés a GSM hálózaton történő rádiózásról – avagy amit a PoC adó-vevőkről tudni érdemes »

Szerző:
DND Telecom Center Kft.
Dátum:
2020. november 10. kedd 12:28
Kategória:
PoC és LTE adó-vevő rádió
Címkék:
, , ,