BLOG

2017. június 26. hétfő

Icom IC-M25 EURO kézi hajórádió

Az Icom IC-M25 EURO a gyártó legújabb kézi hajórádiója, amely nagyméretű kijelzővel és szuperkönnyű kivitelével lett közkedvelt a felhasználók körében. Elsőként a termékpalettán, a rádión szabványos micro-USB töltő található, így könnyítve meg a töltését a rádiónak.

A fentieken túl ahogyan azt az Icom hajórádióktól megszokhattuk, úgy az IC-M25 EURO is úszik a vízen valamint AquaQuake funkcióval rendelkezik, amely eltávolítja a hangszóróból a vizet. Cégünk az elérhető verziókból a Marine Blue típusú, világos kék szegéllyel ellátott verziót forgalmazza.

Címke: ,
2017. június 23. péntek

3M Peltor ProTac Shooter (Sportlövész) & Hunter (Vadász) hallásvédők

A 3M Peltor harcászati és sportolási célú hallásvédők legújabb modelljei a ProTac III-as széria, a Shooter (Sportlövész) és a Hunter (Vadász) fültokok. Míg a Hunter típus 26dB, addig a Shooter 32dB zajcsillapítással rendelkezik.

Mindkét fejszett zajszintfüggő funkcióval rendelkezik, amely a halkabb háttérzajok felerősítését jelenti. Így fültok használata mellett is hallható a közelben tartózkodó másik ember beszéde, egy közeledő jármű hangja vagy bármely olyan 82dB-nél halkabb hanghatás, amely fontos jelzésértékkel bír számunkra.

Címke: ,
2017. április 19. szerda

Albrecht AE 6110 mini CB rádió

Az Albrecht AE 6110 CB rádió miniatűr méretével (102x100x25mm) 4W FR kimenő teljesítményével vívja ki népszerűségét. A termék AM/FM üzemmódra képes, CEPT engedélyes készülék, így szabadon és díjmentesen használható. A termékhez tápkábel és kézi mikrofon tartozik a csomagban.

Címke: ,

Icom IC-M23 kézi hajórádió

Az Icom IC-M23 kézi hajórádió elődjéhez képest már nem csupán úszik a víz felszínén, de akár kikapcsolt állapotban is fényjelzéssel segíti a tulajdonost a rádió megtalálásában. Az AquaQuake funkciónak köszönhetően a rádió hangszórójából a kihalászást követően könnyedén eltávolítható a felesleges víz, és újra használható az eszköz. Dobjuk vízbe! Valóban kibírja a rádió, vagy ez csak marketing ígéret lett volna az ICOM részéről?

Címke: ,

Hikvision kamerás megfigyelő rendszerek intelligens képfeldolgozással és analitikával

A HikVision a világ egyik legnagyobb kamera gyártójaként ismert, amelynek kínálatában több száz féle HD-TVI és IP kamera, rögzítő szettek kiegészítők megtalálhatóak. Felhasználási területükként a kisebb kereskedelmi és szolgáltató egységeken keresztül az ipari parkok, hotelek, közterek teljes kamerás megfigyelő rendszerrel történő ellátására alkalmas.

A kamerarendszerek a kimagasló minőségen túl a szoftveres és hardveres analitikai megoldásokkal emelkedik ki a versenytársak közül, mivel a teljesség igénye nélkül a kamerák képesek mozgásérzékelésre, hőmérséklet figyelésre, vonalátlépés ellenőrzésre, parkolásfigyelésre vagy akár rendszámfelismerésre is. Ezen felül akár riasztási időzónák is hozzárendelhetők a rendszerhez, így például a kamera mozgáselemző szoftvere ki tudja szűrni, hogy munkaidőben vagy azon kívül észlel valamilyen eseményt, és ennek megfelelően küld szabadon állítható utasítást vagy riasztást.

Címke: , , ,

Swann kamera rendszerek

A Swann kamerarendszerei komplett megoldást jelentenek családi házak, nyaralók, kisboltok videós megfigyelésére. A szett tartalmaz minden szükséges tartozékot a szereléshez, így saját magunk is könnyedén telepíthetjük a rendszert. Beépített rögzítés HDD-re, távoli elérés interneten okostelefonon vagy számítógépen.

Kínálatunkban analóg AHD és IP kamera szettek találhatók 4 és 8 csatornás rögzítéssel 2-4 megapixel felbontással.

Címke: , , ,
2017. február 27. hétfő

Biztonságtechnikai termékekkel bővült kínálatunk

A DND Telecom Center Kft. a folyamatok és igények figyelembe vételével 2016. novemberétől szolgáltatási körét a biztonságtechnikai palettával bővítette, hogy ezzel is segítse partnereit az eddig megszokott magas színvonalú szolgáltatások megtartása mellett.

A biztonságtechnikai szolgáltatások körét az elektronikus jelző- és megfigyelő rendszerekkel nyitjuk meg, melyen belül a következő eszköz és szolgáltatási vonalakon szolgáljuk ki partnereinket:

 • Ingyenes helyszíni tanácsadás és igényfelmérés.
 • Zártláncú video rendszerek HD és magasabb felbontásban (megjelenítés, rögzítés)
 • Videoanalitikai megoldások (forgalom, elzárt terek, tárgyak figyelése, rendszám és arcfelismerés)
 • Behatolásjelző rendszerek 1-520 zónáig (lakásoktól a nagy ipari környezetig)
  • kültéri védelem (kerítés, terület)
  • beltéri védelem (vonali és térvédelem)
  • nyílászáró védelem (ajtók, kapuk, ablakok, portálak)
  • falbontás elleni védelem
  • tárgyvédelem (elmozdítás, megközelítés, nyitás pl. rack szekrény)
 • Beléptető rendszerek (önálló és integrált rendszerek) és ezek kiegészítői:
  • forgóvillák, beléptető kapuk
  • sorompók
  • síkmágnesek és mágneszárak
 • Audió- és videokaputelefonok, IP kivitelben is (okostelefonos átjelzés, távnyitás)
 • Átjelző rendszerek és eszközök (IP, GSM, DTMF, ipari rádiós)
 • Egyedi biztonságtechnikai megoldások.
 • Igény szerint:
  • tűzjelző rendszerek (tervezés, engedélyeztetés, kivitelezés)
  • gázérzékelő rendszerek
  • oltórendszerek

A biztonságtechnika vonalán a behatolásjelző rendszereket 1-520 zónáig, efelett rendszerintegrációval tudunk behatolásjelző rendszert telepíteni. Minden nemű érzékelőt (mozgás, kombinált radar-mozgás, üvegtörés, nyitás, hősebesség, vízszint) kül- és beltéri infrasorompó, radaros kültéri érzékelő, hogy csak néhányat emeljek ki.

Kamerás megfigyelő rendszerek tekintetében a a hagyományos koaxiális rendszerekhez is használható,  AHD és HD-TVI technológiát 3-5 MP felbontásig tudunk ajánlani. IP kamerák tekintetében 12 MP felbontásig találhatóak termék kínálatunkban. Az IP technológiás eszközöknél mind a kamerába épített intelligencia (analitikai funkciók: alapban mozgásérzékelés, területfigyelés), PC alapú rögzítőknél már több, akár személyek áthaladását, számát figyelő megoldások, arcfelismerés, rendszám-felismerés is részét képezi az analitikai szoftverek tárházának.
A képi eszközöket – utalva szakmai szempontokra – thermál szenzoros kamerákkal zárjuk. Ezeknek jellemző használata a sötét helyek  megfigyelése, ahol hőkibocsájtó objektumok vannak.

Rendszereink listája kiegészül a beléptető rendszerekkel. Itt lehetőség van adat exportra és importra, adat lekérdezésre.

Tűzjelző és gázérzékelő rendszerek tekintetében rendelkezünk nagy szakmai múlttal rendelkező partnerekkel.

Kivitelezések tekintetében mind a kis rendszerek, mind a csarnok méretű kapacitás kielégítésére van lehetőségünk. Ezen túlmenően vállaljuk a fenti rendszerek karbantartását, javítását és bővítését.

Címke: , , , , , , , ,
2017. január 2. hétfő

3M Peltor TEP-100-EU elektronikus harcászati füldugó

Az alábbi videóban bemutatjuk a 3M Peltor TEP-100-EU típusú újratölthető elektronikus harcászati füldugót. Használatával megvédhetjük hallásunkat a hirtelen fellépő, impulzus szerű hanghatásoktól, mint például lövészetnél a fegyver eldördülése vagy munkagép mellett fellépő hanghatások. A hordozható tárolóban szállított füldugó a praktikus szállítás mellett egyben tölti is a füldugókat.

Címke: , ,

Code3 Mirage mobil megkülönböztető jelzés

Az alábbi videóban bemutatjuk a Code3 Mirage LED-es megkülönböztető jelzést, amely egy szivargyújtó csatlakozással ellátott tapadókoronggal és mágnestalppal felszerelt mobil jelzés.

Címke: ,
2016. december 8. csütörtök

Midland GB1, G7E Pro, G9E Plus – PMR446 rádiók

A Midland folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően újabb és újabb termékekkel és termékcsaládokkal rukkol elő minden évben. Jelen videónkban az új Midland PMR 446 rádiók kerülnek bemutatásra, név szerint a kézi rádiók közül a Midland G7E Pro, a Midland G9E Plus és a leginkább autós felhasználásra szánt Midland GB1. A PMR (Personal Mobile Radio) rádiók mindegyike rádióengedély és külön költségek nélkül használható, a termékeket és egyedi tulajdonságaikat mutatjuk be részletesen ezen videónkban.

Címke: , , , ,