Blog

Icom repülős adóvevő rádió kínálat

Az Icom gyártó repülős rádió portfóliójában kézi, asztali és repülőbe építhető rádiók egyaránt megtalálhatóak. 

A kézi rádiók közül a legfrissebb modell IC-A25CE és IC-A25NE. A kettő között a különbség az, hogy az utóbbi NAV csatornákra is képes, valamint beépített GPS vevővel és Bluetooth funkcióval rendelkezik. Az IC-A6E már egy jól bevált, több éve a portfólióban megtalálható típus. 

Az IC-A120E egy asztali kivitelű rádió, amely kis repülőterek ideális rádiója lehet. Az IC-A210E és IC-A220 TSO készülékek kisrepülőgépbe építhető kivitellel rendelkeznek, az utóbbi pedig TSO bizonylattal, amely egyes kisrepülőgépek kötelezően előírt reprádió bizonylata. 

Az elérhető repülős rádió kínálat az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

Icom repülős rádió kínálatIcom repülős rádió kínálat

« Albrecht Bambini bébi- és gyermekőr PMR adóvevő rádió – A GDPR rendelet hatása a kamerás (CCTV) megfigyelésekre »

Albrecht Bambini bébi- és gyermekőr PMR adóvevő rádió

Az Albrecht Bambini bébi- és gyermekőrzővel kicsid folyamatosan biztonságban tudhatod.  A 4 szinten állítható érzékenységű VOX funkció (hangindítás) garantálja, hogy már akár a legkisebb szuszogást is meghalld. A baba nyugodt álmaihoz a rádió előlapjába épített 3 fokozatú éjjeli fény segít. A terméket részletes leírással az alábbi linken találja webshopunkban. 

Albrecht Bambini bébiőr PMR rádióAlbrecht Bambini bébiőr PMR rádió

« Icom IP501H GSM alapú LTE adó-vevő rádió – Icom repülős adóvevő rádió kínálat »

Icom IP501H GSM alapú LTE adó-vevő rádió

Bemutatjuk az Icom GSM alapú LTE adó-vevő rádióját, az Icom IP501H kézi rádiót. 

A készülék beépített SIM kártyával kerül leszállításra és normál GSM hálózaton kapcsolódik az Icom erre célra dedikált LTE szerverére. Az egyes csoportok, szöveges üzenetek, híváslisták központilag kerülnek menedzselésre. A készülékek hagyományos URH rádióként használhatók, azonban területi lefedettsége megegyezik az adott GSM szolgáltató lefedettségével. Ebből kifolyólag nem szükséges új átjátszó építése, amennyiben ott már van GSM 3G/LTE lefedettség.

A rádiók LCD kijelzővel, full-duplex kommunikációval (egyszerre tudok beszélni és hallani is csak úgy mint egy normál telefonnál) és IP67-es por és vízállósággal rendelkeznek. 

Az elérhető előfizetési konstrukciók az alábbi linkre kattintva tekinthetőek meg.

Icom IP501H LTE rádióIcom IP501H LTE rádió

« Icom LTE adó-vevő rádió – Gyakori kérdések – Albrecht Bambini bébi- és gyermekőr PMR adóvevő rádió »